V tom domě straší!

67%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pro dospělého dobrá podívaná, pro děti nervy drásající hororový příběh. Mě se to líbilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Na to jak mě to kdysi nebavilo, jsem si to teď užil dost. Zábavné i dost temné. Být mi 10 tak asi večer moc klidně nespím. 7/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Animovaná komedie s troškou decentního strašení, která nás zaručeně bude bavit, ale také na ni zaručeně pár hodin po projekci nenávratně zapomeneme... Ale těch pár matných vzpomínek řadím určitě k pozitivním.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Paráda. Děj přiměřeně plyne, atmosféra hororového žánru je dost cítit a k tomu animace dává v celek tento ''dětský horor'', který je velice povedený a má svůj styl. Hlavní představitel, jak já ho nazývám ''ušoplesk'', se povedl. Tento animák se tváří jako hraný film a docela dobře mu to jde.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Kedysi dávno som ako malý tento film dostal od bratranca na DVDčku a natoľko ma vydesil, že som ho ďalších 10 rokov odmietal vidieť. Pred nejakou dobou sa ku mne dostala informácia, že sa objavil aj na Netflixe a tak som mu dal druhú šancu. Film som si absolútne nepamätal, (ak nebudem rátať pasáže, ktoré ma podvedomo poznamenali) ale musím uznať, že som sa ako dieťa mal teda čoho báť. Ak sa na to pozrieme očami dospelého človeka to, čo mi snímka ponúkla bol chabý pokus vystrašiť malé decko podpriemernou animáciou, strašidelným výzorom postáv, ktorý je viac škaredý než desivý, doplnené o otravné vedľajšie postavy (viz. Chowder), pri ktorých si želáte aby ich niekoľkonásobne prešlo auto a "omylom" na konci zaradilo dodatočnú spiatočku. Nejedná sa o vyslovene zlý film, ale priemer sa asi najviac žiada. Ak vás film pri pozeraní bavil, super pre vás. Ak, ale hľadáte niečo viac než len "Denník odvážneho lovca paranormálnych javov" v obleku najviac amerikanozivaného filmu evr, potom sa filmu radšej veľkým oblúkom vyhnite. Malo to zaujímavý námet, no dobrý nápad vás nezachráni, ak je výsledok nemastný, neslaný. S podobným prevedením odporúčam snímky ako: Frankenweenie či Norman a duchovia.Za 90 minút by ste si stihli pozrieť stovku lepších rodinných filmov. Dokonca aj na Netflixe.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Sympatický odklon od relativně neškodné 3D éry, ale po celou dobu se mi vkrádal do hlavy pocit, že být to hrané a ještě trošičku víc vyhrocené, byla by to parádní jízda ve stylu hravých horůrků 80tých let. Škoda, že Zemeckis zůstal jen u produkce. Kdyby si byl býval šáhl alespoň na scénář (a třeba si k tomu pozval kamaráda Boba Galea), mohl být výsledek mnohem památnější, takhle ihned vyšumí… rozhodně však nenudí!…
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Pro děcka hrozostrašný pro otrlejší povedený animák stojí za skouknutí to jednoznačně.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
harry456
harry456
2 437 bodů
3
Podprůměrný animák.
Radiant
Radiant
929 bodů
7
Scénář: Dan Harmon, Rob Schrab, | Režie: Gil Kenan, | Produkce: Jack Rapke, Steve Starkey, Steven Spielberg, Robert Zemeckis, | Hudba: Douglas Pipes, | Produkční společnost: Columbia Pictures, ImageMovers, Amblin Entertainment, Relativity Media, ImageMovers, | Distribuce: InterCom, Netflix, Sony Pictures Motion Picture Group, | Rozpočet: 75 mil. $, | Tržby: 140,2 mil. $, | Děj: Animovaná dobrodružná komedie vypráví o trojici kamarádů, kteří zjistí, že dům přes ulici je živé dýchající monstrum. Dvanáctiletý DJ Walters si vezme do hlavy, že v domě starého Nebbercrackera se děje cosi nekalého. Mizí v něm basketbalové míče, kola, hračky i domácí zvířátka.
  • Zabavné
  • Temné