Fido

66%
Fido
Fido
V dávné minulosti planeta Země proletěla oblakem hvězdného prachu, jehož záření zapříčinilo, že se mrtvým nechtělo zůstat ležet v hrobě. A protože zároveň dostali hlad a vybíjeli živé lidi, hledal se způsob, jak z této zapeklité situace ven. Až jednoho dne vědci ze společnosti ZomCon objevili způsob (elektromagnetický obojek), jak zombie přetvořit na ochočené domácí mazlíčky a všechno se změnilo. Umrlci nyní roznášejí poštu, starají se o zahrady, parkují auta u snobských restaurací, dokonce se z nich stali domácí mazlíčci místo psů a koček.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
V žánru Zombie hororů už bylo natočeno snad vše a v poslední době se to jen recykluje dokola. Není proto divu,že je Fido svěžím osvěžením,které už bylo dlouhá léta třeba. Nenáročná podívaná,která si utahuje sama ze sebe a navíc dobře pobaví. Opravdu originální podívaná.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Co to je za kamarádičkování se zombí? Je to snad romantickozombijská komedie? Slabota.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Netypická zombies hororová komedie, která působí dojmem dětského filmu. Navíc celkem originální příběh, dobré herecké výkony ze strany Carrie Anne Moss, která zde navíc vypadá dobře a Billi Connolly sice ve filmu neřekne ani slovo, ale hraje toho zombáka skvěle. ale moc vtipných scén zde nebylo, spíše směšných.

Dodatečné informace

Původní název:
Ena zombi anamesa mas (více)
  • Kanada Fido
  • Kanada Ena zombi anamesa mas
  • Kanada Fido - Gute Tote sind schwer zu finden
  • Kanada Fido - O Mascote
  • Kanada Zombino
  • Kanada Zonbîno
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
8 mil. USD
Tržby:
0,43 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění