Třetí princ

71%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Pěkná česká pohádka s Pavlem Trávničkem a Libuši Šafránkovou v hlavní dvojroli. Osobně mám raději pohádky veselé a optimistické. Třetí princ je v mnoha ohledech depresivnější za což možná může i fakt,že vychází z pera K.J. Erbena. V českých pohádkách mám jiné favority a když bych měl volit,tak raději chytnu po nich.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Pohádka je to kvalitní, ale není moje oblíbená, trošku depresivní a smutná. Skvělý je hlavně Luděk Munzar, kterému věřím, že je král. I Pavel Trávníček zahrál slušně a je to asi jeho nejpovedenější princ, či princové. Příběh to není vůbec špatný a pohádka ani mne nemine téměř každé vánoce.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Další z mnoha pěkných českých pohádek co stojí za zhlédnutí.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Nic pro dámy, protože Bartoška vám ujede na začátku filmu do prd... předaleké země a místo toho tam dostanete dvakrát Trávníčka, co musí sám sebe zachraňovat z Údolí skal, aby divákům předvedl, jak vypadá český princ. Tj. Přechcat všechny a nevázat se. Já tu pohádku prostě miluju.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Překombinovaná, zdlouhavá a depresívní pohádka, v níž sice exceluje Pavel Trávníček (méně už se mi tam líbí Libuška Šafránková), ale jinak k ní nemám nějaký mimořádně pozitivní vztah.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Jedna z těch slabších pohádek, která má sice místy až hororovou atmosféru, ale postrádá vtip a lehkost. I když se nedá srovnávat s takovými skvosty jakými jsou S čerty nejsou žerty nebo tři oříšky, ale i tak je to skvělá podívaná, navíc zde hraje ta nejkrásnější česká princezna Libuše Šafránková a s Trávničkem jim to spolu slušelo.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
miza
miza
2 336 bodů
8
Vánoční a svátková klasika našich domácností.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
8
Starší pohádka s Libuší Šafránkovou a Pavlem Trávníčkem. Oba v dvojroli. :D Dobře natočené a dá se na to občas koukat a to se musí, jelikož to dávájí v televizi nejméně dvakrát do roka.
  • mnoho zvířat ve filmu
  • exteriéry
  • příběh
  • vlasy princezny jsou divné