Rande na jednu noc

66%
Rande na jednu noc
Rande na jednu noc
Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit. Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Docela inteligentní teenage komedie s mým neoblíbencem Cerou, který mi tady ale kupodivu až tak nevadil :) Atmosféra nočního NY a celkově výlet "za Králíkem" v dodávce má své kouzlo. Hlavní hrdinové jsou strašlivě uvěřitelní a tak není velký problém si je oblíbit hned zezačátku. A tím čím byla Ellen Page pro Juno tím je pro tenhle snímek Kat Dennings. 70%
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Půlku filmu jsem odolával, abych byl poslední půlhodinu totálně naměkko. Tím, čím je Zach Braff pro omladinu kolem třiceti, tím je Michael Cera pro všechny kolem dvacítky - tichým, na povrchu zmateným, ale uvnitř citlivým klukem, co hledá... a vždycky nakonec najde. A ať už je to Juno nebo Norah, vždycky je to ten správný a stejně citlivý protějšek, který symbolizuje generační idol podobně postižených. Spousta krásných chvil a romantika až na půdu.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
10
Prostě je třeba věřit na dobré konce... A s Kat Dennings to musí jít samo.

Dodatečné informace

Původní název:
Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
  • USA Rande na jednu noc
  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist
  • USA Dalok ismerkedéshez
  • USA Nick a Norah
  • USA Nick e Norah - Uma Noite de Amor e Música
  • USA Nick & Norah - Tutto accadde in una notte
  • USA Nick und Norah - Soundtrack einer Nacht
  • USA Nick y Norah - Una noche de música y amor
  • USA Otan o Nick eroteftike ti Norah
  • USA Une nuit à New York
Země původu:
USA
Rozpočet:
9 mil. USD
Tržby:
33,56 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rande na jednu noc je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch