Fanoušci

65%
Fanoušci
Plakát traileru

Je rok 1999 a do kin se chystá premiéra Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků hvězdných válek je ale první epizoda víc než jen film, je to cesta jejich životů, jejich vzor, jejich sny a jejich životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou jeden z nich zjistí, že je težce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry?




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
S tímto snímkem jsem se dokázal okamžitě ztotožnit. Sám jsem totiž obrovským fanouškem Hvězdných válek. Z celého filmu jsem měl pocit,že vznikl do fandů pro fandy a to je podle mne dobře. Na celkovém vyznění filmu to jde vidět. Je to taková pohodová podívaná,která chce hlavně bavit a servírovat gagy zaměřené na geeky. No a když se k tomu přičte hromada parádních cameo,tak je 70% jasných.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Star Wars znám jen z vyprávění, takže se za nějakého fandu opravdu považovat nemůžu :) Nicméně jsem se i tak náramně bavil. Je to víceméně další road movie, ale tahle je obohacena všemi těmi narážkami na SW vs ST, camey Setha Rogena, roztomilou Kristen Bel...prostě mi to všechno dohromady parádně sedlo :) 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Fanboys (více)
  • USA Fanoušci
  • USA Fanboys
  • USA Les fans
Země původu:
USA
Tržby:
0,95 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch