Babylon A.D.

50%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Tak tohle se krutě nepovedlo. Opět se dokazuje, že když režisérovi seberete jeho film, nemůže to dopadnout dobře. Je to hloupé, nesmyslné a koukat na to je pravé utrpení. Naprosto nevyužitý potenciál mi vyloženě vadí.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Nepochopitelný film a jeden z největších přehmatů Dieselovy kariéry, která je mi vlastně docela záhadou. Babylon A.D. je nepochopitelný snímek a zaráží mě, že je pod ním podepsaný Matthieu Kassovitz, co natočil třeba skvělé Purpurové řeky, ale v mezinárodních vodách je dost nesrozumitelný. Ač jsem žánrový fanoušek a mám rád řadu herců ve filmu, tohle je ztráta času.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabý kousek. To že se natáčelo v Ostravě je trochu i znát v rozpočtu. Akce nepřehledné a film by to mohl být i výborný, pokud by do toho někdo vnesl trochu života. Vin se možná mohl pustit do toho Hitmana, namísto tohohle kousku.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Že Vin Diesel točí Béčka jsem věděl.., ale teď už točí mizerný sci-fi Céčka... Coca Cola ZERO
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Celkem vydařené zobrazení postapokalyptického světa, drsnej Vin Diesel, kterej sice není bůhvíjakej herec, ale pokud mu někdo napíše drsně charismatickou roli přímo na tělo, tak je na co se koukat, akce je taktéž dobře natočena, ikdyž občas nepřehledná, ale co se týče děje, scénáře a spackaného konce, jde rozhodně o slabé články filmu, dávám 3* a spoléhám na to, že prodloužená verze, která má 161 minut rozhodně řekne víc než tahle 80 minutová road movie téměř bez děje a se spackaným závěrem.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Byl jsem ohromen, že to má jen 90 minut. Přišlo mi to dlouhé jako LoTR trojka. Nudný jako svině a totálně o ničem. Vůbec se nedivim našim distributorům, že jim tak trvalo aby to uvedli. Na druhou stranu, hodně rychle jsem ho vypustil a v podstatě si jen letmo pamatuju o čem to bylo :)) 40%
kubas369
4 086 bodů
2
Jediny plus tohohle filmu je Diesel a to je i na bečkovej film dost málo. Naprosto stupidní film s naprosto stupidním koncem.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7
Filmy s Dieselem, sou naprosto kultovní záležitosti, který jdou prostě vždycky přesně proti proudu aktuálních filmů. Kamery, střihy a celkové místama naprosto nečekaný situace, jsou prostě něco čeho u jinejch filmů nedočkáte.. Je pravda, že tenhle má oproti těm ostatnim trochu slabší a absurdnější příběh, ale furt to drive, kterej jinde neuvidíte...
sQelle
sQelle
2 814 bodů
2
Drsná chůze v pláštěnce pro nebohého asiata - ✓ Cestování autem magneticky zavěšeným za vrtulník - ✓ Cestování ponorkou - ✓ Sundané tričko a odhalení mužné, chlupaté hrudi - ✓ Na oko vypadající smrt na sněžných skútrech - ✓ Obelix se zjizvenou tváří, zlatým řetězem a nalepeným černým obočím - ✓ Tygři, lední medvědi, opice, digitální papírová mapa, kufr plný nevyužitých zbraní - ✓ Já fakt nechápu proč na ty filmy s Vinem koukám, když to tak bolí.
dráza
dráza
888 bodů
5
Další film s Dieselem. Tentokrát o tom jak chrání uměle vytvořenou dívku, která je navíc v jiném stavu.