Prázdniny pana Beana

63%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Druhé filmové zpracování Mr. Beana je podstatně slabší než díl první a vlastně se jedná celkově o to nejslabší kde se tato postava objevila. Snímek pro nás stojí za shlédnutí hlavně kvůli obsazení Karla Rodena. Příběh je velice prostoduchý a většina humorných situací a grimasu byla k vidění již v minulosti.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Klasická Bean, není to tak zlé, jak někteří říkají. Pravdou ale je, že s mnoha vtipnými scénkami jsem se již setkal v krátkých epizodách, které Rowana Atkinsona proslavily. Příběh sice neuvěřitelný, ale co od Beana čekat. Prostě se zasmát.. nic víc. Smíchu ale mohlo být více, takže jen za 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Vše, co jsem kdy na Beanovi neměl rád, je tu na každém kroku a naopak to, co jsem rád měl, je kdesi v nedohlednu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Seriálový Bean je kult, první díl je taky celkem v pohodě, ale tohle pokračování dost skřípe. Jakoby se tvůrci geniálních gagů nadobro vyčerpali.
Fingon
16 886 bodů
4
Beana mám rád a Největší filmovou katastrofu dokonce moc. Ovšem Prázdniny, to je úplně jiná liga... a ano, nejzajímavější je až promítání v Cannes. (BTW, u Dungeon Siege jsem se pozastavoval nad A Uwe Boll film, directed by Uwe Boll... tady byla "umělecká onanie" Willema Dafoe ještě tvrdšího ražení, když se jeho - a jen jeho - jméno objevilo v titulcích snad čtyřikrát po sobě...)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Ten člověk je vážně neskutečný. Co se mu ještě nepovede?
avenis
avenis
8 056 bodů
9
Nádherný. Absolutní pohodovka. Kdykoliv budu mít splín, tohle mi pomůže. ... A ten závěrečný sestup k moří, que magnifique!!! (24.10.2018)
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Film dopadl o něco lépe než první a závěrečnou roly Mr. Beana si užijete clekm slušně a humor je zde podstatně slabší lae ujde to a příběh je taky o něco slušnější ale pořád měl na víc.A mimochodem si užijte i Karla Rodena.
  • humor,Rowan Atkinson,slušný příběh
  • trochu neviužitý potencial
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Trochu přitažené za vlasy, ale jinak psina.
lospollostepanos
lospollostepanos
194 bodů
7
Další pošahaná Beanovka, která prostě vždy zlepší náladu. Za mě nejslabší ze všech dílů. 70%