Sexy Pistols

59%
Sexy Pistols
Sexy Pistols

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Tyto dvě krásné odsouzenkyně si ho podrobí. Jackson a jeho lidé se začínají obávat koltů těch, kterým již celá země říká BANDIDAS




p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
4
Škoda, mohl to být dobrý western. Bohužel se z toho stala jen zbytečná exhibice Penélope Cruovéz a Salmy Hayekové. Yoakam byl jako zloduch dobrej a Zahn si taky odehrál svoje. Je vidět, že reklamy jdou hochům v režijní sesli doopravdy dobře, ale režii celovečerního filmu se tady na tom filmu ještě učili.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Sexy Pistols si sice neprostřílely cestu k Oscaru, ale pobavit umí. I když jsem žena, dokáží ocenit krásu obou hlavních představitelek. Těžko určit, která je hezčí nebo více sexy. Každému se líbí něco jiného. Já bych řekla, že každá má něco do sebe. Prý je to nenáročná letní westernová komedie. Proč zrovna letní? Já myslím, že dokáže pobavit klidně i v únoru! Trochu mi to připomíná film Viva Maria! s Brigitte Bardotovou a Jeanne Moreauovou z roku 1965. Rovněž krásné ženy! A po stránce scenáristické jistě film lepší. Ale u Sexy Pistols si jde taktéž dobře odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Těm, kteří nechtějí večer filozofovat, bych tento film klidně doporučila.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Krásné obsazení. Děj trochu krkolomný.

Dodatečné informace

Původní název:
Bandidas (více)
  • Francie Sexy Pistols
  • Francie Bandidas
  • Francie Bandiiditarid
  • Francie Listarhines
  • Francie Sexi Pistols
Premiéra v ČR:
6. 7. 2006
Země původu:
Francie, Mexiko, USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
18,38 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění