Zakletá Ella

63%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
8
Spíše než k Princezně nevěstě bych tenhle snímek přirovnal k Příběhu rytíře, samozřejmě laděnému více do fantasy a s větší dávkou trapnosti. Přesto se na Zakletou Ellu dá rozhodně koukat (je pravda, že pro Anne Hathawayovou mám jistou slabost) a dokonce se budete i bavit.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
6
Střelená nápaditá pohádka! Mockrát jsem si při tom vzpomněl na Shreka, který taky tak nějak kombinoval všechno. Obrovským plusem je kreativita okolo Ellyina prokletí a hudební čísla! Ale nestačí to zase v samotném příběhu, kdy to je často tlačené na sílu a humor je takový, jaký je. Nicméně Anne Hathaway, tady asi nastavila nový vrchol sladké dívenky! 60%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Taková docela roztomilá Anne Hathaway v roli dívky, které sudička nadělila bezva vlastnost, a sice že musí každého na slovo poslechnout, To ji často staví do komických situací, když si ale její otecko najde novou ženu a ona dostane nové sestry, nabere to pro ni dost nepříjemný ráz. A ještě horší, když se do ní zamiluje princ (Hugh Dancy) a jeho strejda vymyslí bezva způsob, jak se ho zbavit. Trochu se to občas tváří jako takový hraný Shrek se spoustou songů a zábavy, což ale u hraného filmu působí trochu divně.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
7
Popelka s jiným jménem a s jiným prostředím děje. Ale Anne Hathaway je prostě Anne Hathaway.
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Oblíbený film z dětství :D mám ráda Anne Hathaway a její role už dlouho :) tahle se jí hodně povedla! :D ale taky jsem ji litovala.. chudáček :) :) koukněte na to.. určitě by se vám to líbilo.. :) mezi Anniny další filmy patří: Alenka v Říší Divů, nový Temný Rytíř Povstal a skvělé Princezniny Deníky :D
byland
309 bodů
9
Moc hezká pohádka
petas.sl
234 bodů
7
Odpočinkový film, který je dobrý ke shlédnutí tak jednou za 15 let, kdy už zapomenete o čem tento film byl. Krásný zpěv Anne!
MiPro21
221 bodů
3
Pohádka určená dětem do 10 let... jako dospělému mi to nic neřeklo...
Mikulda11
Mikulda11
183 bodů
6.5
pohodová pohádková romantika :)
Ten fialovej
Ten fialovej
160 bodů
6
Dle mého názoru je to taková směs více pohádek, s jedním originalním prvkem, a to tím darem poslušnosti. Nikde jinde jsem takový koncept neviděl, avšak body musím strhnout za umělé efekty, které vypadají tak na rok 1980. Určitě za to muže fakt, že mohli pracovat pouze s 31 miliony dolarů.
  • opsazení
  • zápletka
  • efekty
  • kulisy