Kickboxer 4: Agresor

37%
Kickboxer 4: Agresor
Plakát traileru

Sasha Mitchell se triumfálně vrací do ringu jako David Sloan bojující nejen za své přežití, ale za svou krásnou ženu, která se stala sexuální otrokyní odporného světového šampiona Tonga Po. V pasti, zapomenut a rozzuřený, Sloan ztrácel čas ve vězení, ale federálové souhlasí, že ho propustí, pokud je dovede do nedobytné Tongovy mexické pevnosti chráněné jeho smrtícími strážemi a plné jeho sexuálních otrokyň. Sloan se neochotně spojí s ženskou bojovnicí, aby získal vstup na Poův turnaj šampionů, divokou bitvu, kde vítěz bere vše - a Sloan - to znamená vše!




JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
2.5
U tohoto filmu můžete dělat deset dalších věcí a nepřijdete o nic důležitého. Absolutní blbost. Scénář děravější než cedník. Akce... Počkat, to je akční film? A herecké výkony jsou všechny na zlatou malinu. To vážně musí někdo dělat takovéhle pokračování?
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Jednička je klasika a další díly jsem zaplaťpánbůh neviděl. Občas mi přišlo, že koukám na péčko a to nemluvím o celkem hezké a naprosto zbytečné ero scéně. Choreografie bojových scén byla na úrovni rvačky kluků druhé třídy prvního stupně základní školy o zbytek tlející svačiny. Na druhou stranu bylo prima viděl Couďáka v něčem jiném než v seriálu Krok za krokem, ale bitkař to fakt není. 16%

Dodatečné informace

Původní název:
Kickboxer 4: The Aggressor (více)
  • USA Kickboxer 4: Agresor
  • USA Kickboxer 4: The Aggressor
  • USA Kickboxer 4: L'aggressore
  • USA Kickboxer 4: O Agressor
  • USA Kickboxer IV: el agresor
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,4 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kickboxer 4: Agresor