Šest medvědů s Cibulkou

73%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Jeden z mých nejméně oblíbených Českých dětských filmů.. cvičení medvědi, zmatek ve škole, klaun.. já na tohle nikdy nebyl a cirkus mě také nebaví. Tuto roztržitou dětskou komedii nechám jiným, já už to nikdy více vidět nemusím.. 40% za práci filmařů..
Fingon
16 886 bodů
8
Čtyři hvězdy za medvědy, jinak je to průměr.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Taky dobrá komedie s perfektním Lipským. Legrace zde je a humorné scénky také.
avenis
avenis
8 056 bodů
8
Jako dítě jsem tohle měla moc ráda, až na tu opici... Ale Lubomír Lipský jako kuchařka, toho bych zaměstnala hned. Jemu ty ženy prostě šly, však už tři roky exceloval v Charleyově tetě. Miluju scény s klouzavou podlahou, hasičským sněhem a pilinami. Neodolatelný Jiří Sovák v roli ředitele mě vždycky pobaví, když osloví paní uklízečku: "Paní Fóglnáglvundrbaníková". A ta hudba Vlastimila Hály, nádhera.
limeta
limeta
5 177 bodů
9
Příjemná komedie postavená hlavně na výkonu Lubomíra Lipského
Jamie76
Jamie76
4 272 bodů
10
Dnes už legendární česká komedie. Jedná z nejikoničtějších a nejzábavnějších českých komedií minulého tisíciletí a možná i všech dob
  • neuvěřitelný výkon medvědů
  • Lubomír lipský podal životní výkon
  • humor nejen ze strany Lubomíra Lipského
  • obsazení (Jiří Sovák, Lubomír Lipský, Miloš Kopecký, František Filipovský atd...)
  • opičák
kawa
3 388 bodů
8
V sekvencích s medvědy již film ztrácí tempo, ale jinak super zábava díky hereckému obsazení! Slavný film, kdysí velmi oblíbený, nyní ocení především dětští diváci. Lubomír Lipský se překonává v roli Cibulky a jeho převlecích. Plusy jsou dospělí herci, mínusem dětští, kteří moc své party nezvládli.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Rodinná komedie,která potěší i pobaví.Nejlepší jsou zde medvědi a pan Cibulka.Velmi dobrý filmík,který je už dávno filmovou klasikou a dávají jej docela často...
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
8.5
Dnes již filmová klasika s Lubomírem Lipským v hlavní roli. Poutavý námět k filmu, který se snad ani nedá okoukat. Vtipné hlášky a scény se ve filmu objevují velmi často. Triky s medvědy nic moc, ale na svou dobu docela dobré.
  • herci
  • vtip
  • originalita
Hare77
Hare77
2 051 bodů
9
Ceská klasika na náš stůl, brilantní pro děti, dobré pro dospělé...jako dítě mě to velmi bavilo. Proč mám jen pocit, že ti herci už nejsou takoví, jací byli.