Šaráda

77%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Jednotlivé dialogy jsou skutečně vybroušené, jak to jen jde, ale celku přebývá pár minut. Audrey navíc zaručuje, že přečkám i Granta, kterého skutečně nemusím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Romantická komedie s hlavní dvojicí, která je k jednoduše sežrání a zároveň hvězdně obsazený napínavý špionážní příběh s nečekanými zvraty. Dohromady je to neskutečně zábavné a po nedávno zhlédnutém "Rear Window" od Hitchcocka bych mu klidně připsal i tenhle film, protože se nese v dost podobném duchu...A jak už tady někdo psal, je opravdu škoda, že dnes se podobné filmy už netočí...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tohle je jeden z nejvíce překombinovaných filmů, které jsem kdy viděl a že jsem jich již viděl dost. Od začátku je člověk naprosto zmatený, kdo je s kým a proč a vše směřuje přes velmi nepravděpodobné zápletky až ke konci, který je vlastně docela patrný už od poloviny filmu. Jenže co naplat, když v tom hrají takoví herci, akce je svižná a humor příjemně nekorektní. Dobrá zábava.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Příběh je opravdu pekelně zamotaný, ale Audrey Hepburnová je tu snad nejkrásnější ze všech svých filmových rolí! O charismatu Cary Granta rovněž nemůže být pochyb! (Doufám!) I hudba je krásná! Skvostně napsané dialogy. Jen závěr trochu rozvleklý, ale to je můj problém, že jak se film přehoupne k půlnoci, tak těžko vydržím! :-) Mix žánrů rozhodně nenudí! Chvílemi romantická komedie, pak zase špionážní thriller. No jo, holt v šedesátých letech se netočily dobré filmy jenom u nás!