Americký ninja 3

31%
Americký ninja 3
Americký ninja 3
Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Tohle jsem viděl poprvé u kamaráda na videu jako malý kluk. Pamatuji se, jak jsme se těšili, ale bylo to něco neskutečného. Jak udělala tehdejší hvězda Dudikof první díly slušné, tak bez něj to nemělo za mák smysl. Děj příšerný, herecké výkony jakbysmet. No prostě odpad odpadů.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
5
Filmový projekt ‘Americký ninja’ se dostal do třetího pokračování a bohužel už bez Michaela Dudikoffa. Steve James jako Curtis Jackson však přítomen i nadále je. Takže koho tu máme místo Michaela? No jasně, David Bradley. Další matador akčních videosnímků s bojovým uměním a tohle je v podstatě jeho první film, od kterého se žánrově odrazil. Máme tu tedy nově Seana Davidsona. Flashbackem je přirozeně ukázáno, kde se v dětství naučil bojového umění. To aby bylo jasno. Krapet je tu dějově náznak staré známé šablony, kdy jde na mezinárodní soutěž bojových umění, kde doufá, že narazí na vraha svého otce. Ale nakonec je všechno jinak, neboť s vervou sobě vlastní se zaplete do úplně jiného problému s Curtisem Jacksonem po svém boku. Béčkový nízkorozpočtový videosnímek, který byl ve své době spolu s dalšími podobnými ohromným hitem tzv. pirátských videokazetách. Na dnešní dobu už bohužel značně zestárnul a svou diskutabilní kvalitou, hlavně co se týče scénáře, je hodně přehlížen. Své chyby má, ale s nostalgického hlediska má také v sobě určitě kouzlo nechtěného.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
3
Americký ninja bez Amerického ninji Dudikoffa. S původní filmy je tu jen jedna spojka bouchač Steve James. Příběh se mi zdá hodně přitažený za vlasy, stručně řečeno nesmyslný. "To mysl a duše vládnou tělu." Nové postavy nevýrazné, jediné plus jsou bojové scény. - 30%.

Dodatečné informace

Původní název:
American Fighter III (více)
  • USA Americký ninja 3
  • USA American Fighter III
  • USA American Fighter III - Die blutige Jagd
  • USA American Ninja 3
  • USA American Ninja 3: Blood Hunt
  • USA Amerikan Ninja 3
  • USA Amerykanski ninja 3
  • USA El guerrero americano III
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Americký ninja 3