Jumper

65%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Christensen je přinejlepším průměrný herec,ale tady to jakš takš uhrál aniž by to působilo divně. Námět sám osobě není zlý,ale je nevyužitý. celé je to hrozně nesourodé a díky dějovým zvratům snímek ztrácí tempo a plynulý chod. Akce je ucházející a vše je zde vlastně vystavěné na speciálních efektech. Jumper by měl být tím typem filmu,který má diváka bavit,ale to se zde neděje.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Jumper měl velký potenciál, úvod byl slibný, kdo by nechtěl, umět se teleportovat po celém světě, už jako malý kluk jsem si to představoval. Film bohužel potenciál nenaplnil a po první třetině už se z toho stala fádní záležitost i když se slušnými efekty a skvělým bělovlasým Samuelem L. Jacksonem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Jednoduché komiksové dobrodružné sci-fi pro mládež, která je popkornově spíše pohodovou záležitostí a která nenadchne ani neurazí. Nadpřirozená schopnost kdykoliv a kamkoliv se teleportovat je hlavní devízou příběhu, který svým průběhem a nápaditostí nijak nepřekvapí. Hlavní postava zjistí, že není sám a že ho chce nějaká sebranka fanatiků zničit. Největší problém je s tempem. Chvílemi to uhání tak rychle, že je téměř potíž rozeznat co se právě vlastně děje a chvílemi se to táhne, že by si jeden dal na tu chvilku nejraději šlofíčka. O nějakém napětí se nedá hovořit, avšak efektivnost celé šarády je výsostná. A tak nové generaci diváků se snímek jistě bude líbit, ti ostatní jím budou spíše opovrhovat.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Ze začátku docela zajímavé, bohužel bez gradace, vyústění a sympatických hrdinů. Vážně jsem tomu docela věřil alespoň po akční stránce. Bohužel... ani to se nepodařilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nevěřil sem tomu, že to může být až tak špatné. Ale je to tak. Tenhle snímek vyšumí rychleji, než stačíte vypnout přehrávač. 3/10
Fingon
16 886 bodů
4
Nuda se zajímavým, ale nenaplněným nápadem, kvůli které jsem se chtěl podívat pouze kvůli Anně-Sophii Robb, která byla naneštěstí jen na samotném začátku jako mladší verze hlavní ženské postavy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Naprostá bezduchá hloupost předvádějíci kolekci efektů bez náboje. Jednou zkouknout a dost.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Sci-fi cool oddychovka u které jsem se docela bavil. Vypněte mozek a dívejte se!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Originální nápad, který režisér nevyužil naplno, což je škoda a zaměřil se jen a jen pouze na akci, teleportování a vsunul do toho dosti slabej děj. Akce je tedy natočena rychle, teleportování je úchvatné hlavně kvůli střídání prostředí a těch je zde poměrně hodně, ikdyž se pořád opakují. Hayden Christensen se snaží, Samuel L. Jackson zapůsobí jen novým účesem, jinak nic moc. Celkově z toho vyplývá jen nenudící teleportační sci-fi u které se nenudíte, ale po skončení na to hodně rychle zapemenete.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
To je snad zlý sen,ne? Pod tohohle, že se Liman podepsal?? Tak to buď ujíždí na nové, dosud nepoznané droze anebo už mu definitivně přeskočilo. Viděl jsem asi půl hodiny a tak zmatenej film, už jsem dlouho neviděl. Jakoby se jim kdesi ztratila polovina materiálů.. VERDIKT: Nečekal jsem nic a dostal jsem otřesnej snímek, u kterého kdybych nevěděl, že ho točil Liman, řekl bych si, že je to dílo nějakého amatéra, kterej dostal áčkový peníze a áčkovýho L. Jacksona.. Howgh!