Zahulíme, uvidíme

69%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Pořádná vyhulená dvojka tu už nebyla sakra dlouho. Poslední taková dvojka byla Cheech a Chong a to už je nějaký pátek zpět. Věřím,že jednou budou lidé stejně vzpomínat i na dvojku Harolda a Kumara. Film je nabitý spousty neuvěřitelnými gagy,přece jen si je tato ulítla komedie může dovolit. Super.
Fingon
16 886 bodů
8
Jízda na čítovi? Ruléééz!
lamps
lamps
15 150 bodů
6
Hodně zhulené a neuvěřitelně dementní, ale přesto více než snesitelné. Nikdo si tu na nic nehraje a je to znát, zábavnější výplach z řad ujetých zdrogovaných komedií jen tak někde nenajdete...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Ujeté, místama trapnější ale i vtipnější. Mírně pubertální a typicky správně zhulená komedie.
Kuca25
2 132 bodů
6
Zahulíme, uvidíme už je taková klasická komedie pro teenagery. Jenomže ne pro ty dnešní, ani nevím jestli to znají. Ale pro mě je to klasika na které jsem ujížděl. Ted co jsem si to pustil po několika letech, mé nadšení z filmu trochu upadlo. Furt je to srandovní, ale už né tolik když nejsem pubertak. Zápletka je strašně jednoduchá, ale přitom geniální. Herecký výkony v podstatě nulové, ale hlavní duo je super. Hlavně Kal Penn je skvělý. John Cho mu důstojně sekunduje, zbytek ale nestojí za řeč. Na uvolnění je tenhle film skvělý, přemýšlet se nad tím fakt ale nedá. Rozhodně si to nepouštějte když máte blbou náladu mohlo by vám to zničet pohled na film. A to by jste nechtěl, protože tenhle film není sračka.
karlik4801
1 942 bodů
6
Ukázková komedie uvolněnosti a nevázanosti. U Harolda a Kumara jsem se bavil a bavil. Stupidní scény jsou tak dobře provedeny, že dá smát snad u každé scény. A takové doplňky jako jsou postavy Ryan Reynolds nebo Neil Patrick Harris, to už se dá jen zírat nad nápady režiséra a scénáristy, jak dokáží z tak jednoduchých postav vyždímat zábavu.
psico
psico
1 671 bodů
5.5
Na podobné filmy se fakt můžou dívat asi jen ti, co kouří trávu. Ve filmu se snaží být za každou cenu vtipní což je filmu spíš na škodu než ku prospěchu ...
bafik
710 bodů
7.5
dobré na zasmátí
Bretislav
Bretislav
242 bodů
7
vyborna sranda,