Super Mario Bros.

42%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
2
Pokud by se posuzovaly videoherní adaptace podle Super Mario Bros. (aneb dle zmatenosti českého distributora - Superbratři), už nikdy žádná nevznikne.. Populární hra o instalatérovi Mariovi, který musí zachránit princeznu a sníst ty správné houbičky, se dočkala filmové předělávky, jen aby nahnal fanoušky do kina a započal novou filmovou sérii (ano, bylo v plánu více dílů).. S vizí oblíbenosti a velkého potenciálu monetizace značky studio přešlo i přes ztrátu Dannyho DeVita, který by do hlavní role opravdu sedl, a Maria za každou cenu muselo uvést včas. Natáčení, v němž nikdo nechápe, co se dělá, nic neví o hře samotné a přes nepříliš sympatické herecké obsazení vypráví čím dál víc zmatečný příběh, který postupně nemá se samotnou hrou moc společného.. Můžeme pochybovat o samotné možnosti převést arkádovou hru jako je Mario do skutečného světa, ale tohle přesně si měli rozmyslet tvůrci. A proto konečný výsledek je naprostou tragédií.. Zoufalí tvůrci, zmatené herecké obsazení a naprosto tristní scénář.. Špatný film, který se drží pohromadě jen díky jisté bizarnosti a diváků bavící se nad nekonečnou zmateností všech zúčastněných.. Loni jsme jasně viděli, co má v sobě SuperMario za potenciál. A bez princezny Peach bylo přece už od začátku jasno.. Bizár! 25%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
4
No väčšiu hovadinu som teda nevidel XD. Ale ajtak je to priemerné béčko. 50%
Jamie76
Jamie76
4 272 bodů
8.5
Škoda že na druhy díl už nedošlo, protože je to opravdu zajímavě podané. Film je vtipný a skvěle obsazený, zejména Bob Hoskins.
Cortyx
1 571 bodů
6
Gumbo! Pridej se ke Gumbum! Gumbaaa. Nevim proc,ale tento film se mi svym pojetim dost libil a rad se na nej divam kdyz jej prilezitostne davaji v televizi,jinak se musi uznat ze je film dost velka blbost.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
4
Zpracování legendární hry od Nintenda se moc nepovedlo. Není zábavné ani pro děti ani pro fanoušky původních her.