Dva supernosáči

47%
Dva supernosáči
Dva supernosáči
Dva kamarádi Mike a Thomas založí soukromou detektivní agenturu. Oba se totiž domnívají, že pro tuto práci mají mimořádné nadání a správný nos. Po vzoru Sherlocka Holmese využívají mistrných převleků, aby se ke sledovaným osobám dostali co nejblíže.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Supernosáči byli svého času opravdové hvězdy. Jak jinak si také vysvětlit jejich další tři filmy. Němci jsou pro mne pozoruhodný národ jejíchž smysl pro humor chápu snad jen oni sami. Tento snímek totiž příliš zábavy nepobral. Zápletka je praštěná a ty převleky,které používali snad vyhrabali z popelnice.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
5
Je to tak, jak se říká. Cesty páně jsou nevyzpytatelné. A tak se potkali dva. Mike a Thomas. Každý vlivem daných okolností. A jak tak mezi sebou dumají, rozhodnou se založit soukromou detektivní kancelář. A začnou se dít věci. První filmový počin ze tří (snímek natočený rok před tímto vydaný po českým názvem  ´Dva nosáči a rádio´ je jen výmysl české vydavatelské firmy Vapet, neboť do této série nepatří) z bývalého Západního Německa na dnešní dobu plného bláznivých komedií a sitcomů bohužel značně zestárnul, ale to neznamená, že by již nebyl shlédnutelný. Naopak. Z nostalgického hlediska i nadále je, jen je třeba na to shlížet okem shovívavým. Ve své době to byl velice úspěšný film, byť je to z dnešního měřítka až neuvěřitelné. Pomalé tempo vyprávění, tak lehký humor, že lehčí snad už být ani nemohl a vyprodukované blázniviny spíše vyvolávají údiv, že to někoho vůbec pobavilo. Jediné co z filmu stále číší je letní nálada a zář krásných osmdesátých let. Snímek skutečně jen pro nostalgiky pro diváckou pohodu a odlehčení těžkého dne. Jména Thomas Gottschalk a Mike Krüger byl v Západním Německu stejný pojem, jako třeba Terence Hill a Bud Spencer. U současné nové divácké generace však už nemají sebemenší šanci.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Hodně mě tento film s dvěma nosáči bavil. Dnes se také rád kouknu a stále mě ještě nenudí.

Dodatečné informace

Původní název:
Dva supernosáči (více)
  • NSR Dva supernosáči
  • NSR Supernasen, Die
Země původu:
NSR
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dva supernosáči