Nenarození

49%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Pravděpodobně nejhorší duchařský film, jaký jsem kdy viděl. Ale můžu si za to sám. To hodnocení tady mě mělo varovat :) Lekačky ve filmu vůbec nefungují. Boužel, kdykoli se začne něco dít, tak to vyvolá spíše úsměv než strach...Navíc Odette vidí ducha na každém rohu - a to po chvíli leze docela na nervy. Jediné plus tohohle filmu bych viděl i tak v hlavní hrdince, která sice hraje příšerně, ale...(no myslím. že plakát k filmu hovoří jasně) :) 25%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Jak mám obvykle rád filmy od tvůrců a herců, kteří se na tomto podíleli, tak tohle je snadno zapomenutelné a rádobyoriginální katastrofa. Herci hrají vyloženě na nájem a celé to směřuje k bizarní a poněkud komické pointě, která rádoby míchá s kartami žánru. Spíš podprůměr.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Škoda, vypadalo to že půjde o docela super film ale trochu jsem se zklamal. Slaboučká duchařina při které se v podstatě nic neděje a když, tak se divák rozhodně nenudí.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Odetta Yustman má zařízlé kalhotky proklatě hluboko.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Hororů s tématikou ohledně vymítání už bylo natočeno mnoho, tento sází na originální nápad, a to ten že se do mladé ženy má vtělit temná duše nějakého fracka. Možná by to dopadlo lépe, kdyby to nebylo na rychlo splácané, doplněné o pár nefungujících lekaček a tvůrci si stím vyhráli. Své fanoušky si to možná najde, ale myslím, že to bude především kvůli herečce, která ztvárnila hlavní roli, protože kvůli filmařským kvalitám to rozhodně nehrozí. P.S. By mě zajímalo, na co nalákali Gary Oldmana.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Je to bohužel horší než libovolný remake asijského hororu. Spojuje to v sobě vzácnou tupost laciných výrazových prostředků a přehnaných ambicí (holocaust, genetika, kabala..). Na syžetu je přitom vidět, že muselo nastat nějaké brutální prostříhání, protože mnohé scény na sebe nenavazují.