Alvin a Chipmunkové

56%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Vcelku příjemný rodinný snímek,který jsem shlédl jen díky mému oblíbenci Jasonu Lee. Alvinovi rozhodně více sedí kreslený formát. V tom hraném působí příliš otravně a kýčovitě. Písně v podání chipmunků mohou okouzlit akorát tak dětské publikum,protože dospělé publikum bude akorát tak pěkně bolet hlava.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
4.5
Alvin a Chipmunkové je bezesporu nejupištěnější rodinný film všech dob. Chápu, že dětem a i jiným se tento snímek může líbit, tak nebudu hanit a řeknu jen, že pro mě ani náhodou a už nikdy.. :) Občas se Chipmunkové odhodlají k vtípku i pro dospělé, takže - 45%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nakonec to nebylo takové peklo, jak jsem se bál. Dokonce se odvážím říct, že než se začlo neustále písničkovat (tzn veverky dělaly jenom čurbes) bylo to fakt dobré.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Dementní zpívající veverky poprvé: Jasný ten příběh je naprosto kýčovitý ale tvůrci to naštěstí ví a proto z toho ždímají co nejvíce. Nakonec jsou tedy Alvin a Chipmunkové krásná jednohubka která zabaví a pobaví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Taková úsměvná celkem dobře i pobavitelná komedie. Nic převratného ale za ty malé potvory to nejde jinak.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Infantilně blbé!
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Fajn film, takový milý...
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
David je vcelku neúspěšný skladatel písniček, což se změní, když se k němu dostanou tři mluvící a především zpívající veverky. Prakticky okamžitě je vánoční hit vystřelí do čela žebříčků, stanou se z nich hvězdy, kterým zlotřile podkuřuje hudební agent Ian, který se z nich snaží sedřít kůži poté, co Davida opustí, protože podle nich měl moc nehvězdných a nudných pravidel. Jenže Ianovi záleží jen na penězích, ne na přátelství. Dítku se film líbil, akorát jsme oba nechápali, co jako mělo být na těch písních a tom zpěvu tak skvělé. Hlásky alespoň v češtině zněly jak zrychlená deska. Nebo jako kdyby chipmunkům šlapalí na ocas.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Docela dojemný a vtipný film, který bohužel postrádá logiku..
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Dobrá komedie ale jen dobrá.