Zastav a nepřežiješ

70%
Zastav a nepřežiješ
Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! ((oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Tak tady se Jason Statham pěkně vyřádil. Z filmu přímo stříká adrenalin a divoké tempo filmu náramně sluší. Tvůrci se nebojí zacházet do extrému a díky tomu vzniklo několik památných scén. Nikdy přesně netušíte co se může stát v další chvíli,protože hlavní postava je zcela nevyzpytatelná. Rozhodně jeden z nejlepších akčních filmů roku 2006.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Nápaditá a příjemná akce, která je přes všechnu tu brutalitu hlavně "v pohodě". 70%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Tohle opravdu není oskarové veledílo, ale je to tak nesmírně tupá akční zábava, že jsme se u toho s kámošem smáli jako blázni. Ten film je zkrátka taková letní jízda, která za málo peněz předvede hodně filmové a akční muziky. Nápady jsou hodně over the top, romance je milá a béčko je to vlastně hodně fajn.


Dodatečné informace

Původní název:
Crank (více)
  • USA Zastav a nepřežiješ
  • USA Crank
  • USA Crank: Zastaň a zomrieš!
Premiéra v ČR:
8. 2. 2007
Distributor:
SPI
Země původu:
USA
Čeština:
Zastav a nepřežiješ je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zastav a nepřežiješ


Podobné


Powered byJustWatch