Zastav a nepřežiješ

70%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Tak tady se Jason Statham pěkně vyřádil. Z filmu přímo stříká adrenalin a divoké tempo filmu náramně sluší. Tvůrci se nebojí zacházet do extrému a díky tomu vzniklo několik památných scén. Nikdy přesně netušíte co se může stát v další chvíli,protože hlavní postava je zcela nevyzpytatelná. Rozhodně jeden z nejlepších akčních filmů roku 2006.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Nápaditá a příjemná akce, která je přes všechnu tu brutalitu hlavně "v pohodě". 70%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Tohle opravdu není oskarové veledílo, ale je to tak nesmírně tupá akční zábava, že jsme se u toho s kámošem smáli jako blázni. Ten film je zkrátka taková letní jízda, která za málo peněz předvede hodně filmové a akční muziky. Nápady jsou hodně over the top, romance je milá a béčko je to vlastně hodně fajn.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Na chvíli si představme, jak by to asi vypadalo, kdyby byly veškeré zdejší vrcholné scény natočeny na motivy denní rutiny řadového holohlavého občana, třeba mě - to bych se takhle ráno probudil, rozmlátil na padrť mou jedinou televizi, následněz nudy ukradl pět aut a jednu policejní motorku, jezdil po městě v nemocničním úboru, který nezakrývá ani zdaleka vše, zasouložil si s krásnou holkou na veřejnosti (a ještě bych za svůj výkon sklidil potlesk Japonců - u nás tedy spíše Romů) a nakonec vyskočil z vrtulníku a narychlo zavolal mamince, ať se nebojí, že do druhého dílu (pardon, dne) se mnou pánbůh pořád počítá.... Já vím, je to film, a neříkám, že i já sám bych si jednou v životě něco takového neužil, ale všechno má své meze - tady se na ně jaksi zapomnělo, i když na jednu stranu je to vlastně dobře :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Akčně divoké a husté, ale snaha vytvořit něco extra selhala. Dějově je to jako rozjetý vlak což by ušlo.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Ujetá akční jízda, která baví nenudícím tempem, perfektními nápady, hláškami a Stathamem, který si roli patřičně vychutnává. Proto berte celý film s rezervou, jinak si ho neužijete.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
7
Stathama mám rád jen jako nesmrtelného drsňáka, kterej se s ničím nesere a tady to předvádí líp než kdy jindy. Chev Chelios je terminátor, kterej se během filmu nezastaví. To znamená akce, rychlé tempo a černý humor. Jedinou výtku k filmu mám za to, že bych zvládl klidně i víc. 4/5 za našlapanou jízdu, která skončí líp než většina blockbusterů.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Zběsilá adrenalinová šílená jííízda! DO PR*ELE, KU*VA, ČU*ÁKU...mám snad na čele napsáno P*ČA? MAM*DI!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Tak tohle byla jízda. Sice nic moc scénář, ale já se bavil a o to mi u sledování filmů jde a tohle mě bavilo kur...... Statham je tady maximálně hustej.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8.5
Vynikající adrenalinová bomba, která strčí do kapsy většinu vysoko rozpočtových akčních hitů té doby. Naprostá nepředvídatelnost filmového děje je pro mě skoro až unikátní. Jason Statham, jako Chev Chelios a jeho patálie, které člověka udiví i rozesmějí. Filmy tohoto typu tady podle mě chybí a je škoda, že jich je tak málo. Záruka (ne)slušné akční zábavy.