Dobrý synek

63%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Nedotažené. Mohlo to být vážně něco, námět skýtá lecco, ale provedení bohužel pokulhává. Navíc Culkin ani Wood nejsou moc dobří herci.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Syrové svou fungující atmosférou a originální díky orientaci na dětské protagonisty, kteří navrch odvádějí vynikající herecké výkony, ale příběhově už bohužel dost slabé a předvídatelné....... Nic víc, nic míň.
bayern
13 716 bodů
7
Byl dvakrát sám doma,dvakrát se vypořádal s přiblblými lupiči,ale ta doba již skončila a Culkin se rozhodl zlobit a hodně zlobit.Jeho bratranec v něm postupem času ono zlo odhalí,ale nikdo z jeho okolí mu nevěří a tak se nakonec musí s "hodným synkem"vypořádat on sám.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Parádní role pro Culkina ve které se ukázal být vychytralý zlosyn.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Viděno ve věku, kdy jsem byl starý asi jako hrdinové filmu. A už v té době mi přišlo, že ten film, co na hlavních aktérech získává, po příběhové stránce ztrácí. V té době jsem neměl tolik nakoukáno, ale i tak jsem odhadl děj dopředu. Nenudil jsem se, možná jen trochu kvůli svému věku, ale jedno bylo jisté. Culkin s Woodem byli dobří herci už tehdy.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Kevin už rozhodně není to "nevinné" dítko z komedií Sám doma. Tady už to je trochu jiný kafe. Spolu s malým Frodo Pytlíkem vymýšlejí pořád nějaké lumpárny, ale každý je chce použít k něčemu jinému. Kevin tady není Dobrý synek, ani v nejmenším.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Viděl jsem tento film jako dítě a film je to dobrý...
guestka
guestka
2 304 bodů
9
Skvělý výkon M. Culkina
tomlery
tomlery
2 141 bodů
7
Z neviňátko zlosyn, o kterém si všichni myslí, jak je úžasný, ba naopak o Marcovi si myslí, že je ten zlý. Film začíná s klidnou rodinnou atmosférou a děti prostě dělají lumpárny. Ovšem ty se postupně stupňují a Marc odmítá Henrymu pomáhat a snaží se varovat ostatní. Kdo mu ale věří, když je to téměř sirotek, kterého se ujali rodiče Henryho? Matka vše pochopí, až když bude pozdě...
radek svadla
radek svadla
1 044 bodů
6.5
Tak to je opravdu jiný Kevin tady opravdu zlobí.