Doba ledová 2: Obleva

72%
Doba ledová 2: Obleva
Ve filmu Doba ledová 2 se vracejí naši hrdinové z prostředí pod bodem mrazu: chlupatý mamut Manny, lenochod Sid, šavlozubý tygr Diego a prehistorická veverka Scrat. Naše trojice hrdinů stále drží pospolu a užívá si výhody světa, který je ve stavu tání. Žijí v primitivní verzi vodního parku, nabité vodními skluzavkami, bazény s vlnami a spoustou zvířat užívajících si sluníčka. Manny kolem sebe vidí rodiny držící pohromadě a cítí se připraven založit svou rodinu. Nikdo ale v okolí nezahlédnul jiného mamuta celou věčnost, Manny se proto obává, že může být posledním žijícím exemplářem svého druhu. Potom ale potká Ellie. Dobré na tom je, že Manny potkal poslední samici mamuta na světě. Špatné na tom je, že Ellie má problémy ohledně pochopení své identity, což klade na Mannyho mnoho neobyčejných nároků. Naštěstí má Sida a Diega, kteří mu pomáhají projít očistcem namlouvání.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
První díl byl vynikající a dalo se očekávat,že tohle pokračování budou svou kvalitou přece jen o stupeň níže. Nakonec to vše dopadlo pro mne nad očekávání velmi dobře. Ano kvalita šla sice mírně dolů,ale stále je to zábavná podívaná pro celou rodinu. Příběh se místy sice vykrádá,ale to vše jsem ochoten odpustit,protože Obleva má spád,humor a nové zábavné vedlejší postavy.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Jako šly by tomu dát tři už to víc neřešit, ale mě tahleta série svojí záměrnou průměrností vážně až irituje.
Fingon
16 886 bodů
8
Zatímco jednička byla taková pravěká roadmovie, dvojka se roztahuje do epické šíře a není to úplně na škodu. Už to sice není moc originální, ale pořád je to zábava. Jednička je přesto o fous lepší.

Dodatečné informace

Původní název:
Ice Age 2: The Meltdown (více)
  • USA Doba ledová 2: Obleva
  • USA Ice Age 2: The Meltdown
  • USA A Era do Gelo 2
  • USA Buz devri 2 - Erime basliyor
  • USA Ice Age 2
  • USA Ice Age: The Meltdown
  • USA I epohi ton pagetonon 2: I apopsyxi
  • USA La era de hielo 2
  • USA La era del hielo 2
Premiéra v ČR:
6. 4. 2006
Země původu:
USA
Čeština:
Doba ledová 2: Obleva je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Doba ledová 2: Obleva


Podobné


Powered byJustWatch