Spiklenci slasti

70%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8.5
Vtipná parodie všemožných sexuálních úchylek. Škoda komentovat, lepší je vidět :-) Švankmajera jako správného surrealistu těší bizarnost - a ta se v sexu nachází snadno. Překvapující role Báry Hrzánové a Anny Wetlinské (!), neuvěřitelný frotér Pavel Nový. Těšte se.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Tohle rozhodně nemělo být dlouhometrážní - pro to prostě není důvod. Tady se není do čeho ponořovat, výstavba scén nezávisí na čase, ale na pointě. V dlouhém čekání na to, kdy se film konečně posune, opravdu nevidím víc než dlouhé čekání. Druhá polovina je naštěstí zásadně lepší.
Fingon
16 886 bodů
4
Jak mě Švankmajer a jeho filmy nejprve fascinovaly, s jejich přibývajícím počtem (Spiklenci byli jeho posledním zatím dokončeným filmem) mně začínají čím dál tím víc nudit. A dnes jsem se nudil opravdu znamenitě.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
8.5
Na tenhle film jsem si sedl "k volantu" a doprostřed! Slečna vedle mě,po pár minutách začala hodně hlasitě chrápat a když si TO uvědomila, tak se tomu ještě začala hodně hlasitě smát. No co víc si můžete v kině, které mezitím opustila asi třetina osazenstva, přát! Pro mě nezapomenutelné a slečnu, doufám, ještě někdy potkám (sem se zamiloval...)*
Veronika Rada
Veronika Rada
861 bodů
10
Surrealismus je prostě moje srdcová záležitost.