Specialista

64%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Specialista si už dávno zařadil do oblíbených a často vysílaných béčkových akčních filmů devadesátých let a za mě oprávněně. Krásná Sharon Stone, Sylvester Stallone ve formě, ponurý příběh i atmosféra, povedené akční scény, výbuchy. Samozřejmě spousta klasických klišé poplatné době, ale Specialista je pro mě opakovaně koukatelné kvalitní béčko.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Krásná překrásná Sharon, parádní záporák James Woods a nahý kulturista Sly... Tohle trio prostě dokáže vždycky dokonale pobavit. O rok mladší a "podobní" Assassins ale vyfasovali zručnějšího režiséra a rozdíl byl hned vidět...6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Naprosto nedoceněná žánrová pecka s výborným ústředním trojlístkem a fantastickým soundtrackem Johna Barryho. Je to přiznané béčko a povedený noirový kousek devadesátých let. Smyčce a výbuchy jsou smrtelná kombinace. Stallone mě tu bavil, Stone taky a James Woods jako padouch jednoduše nemá chybu, stejně se vsadím, že Casino obsazoval Scorsese právě podle tohoto filmu.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
jeden z mála filmů kde Stallonovi sedla role přímo na tělo. Opravdu jeden z nejlepších Slyových filmů....
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
První film, ve kterém jsem viděla Sylvestra Stalonea a taky první film, ve kterém mě naprosto dostal. Pomsta Sharon, ke které si půjčila Sylvestra, za zabití jejích rodičů a celkové drama celého filmu mě naprosto uchvátilo. Nádherný film...
Kamil Fila
Kamil Fila
4 110 bodů
4
Jeden z mnoha Stalloneových filmů, které jsou omylem sebeparodické a smutně outsidersky naduté.
Krupe
Krupe
2 258 bodů
7
Pomsta Sharon Stone pomocí Sly Stalloneho v příjemném, oddychovém a trošku béčkovém akčním filmu, kde jsou tři hlavní herecké postavy docela slušně zahrány. P.S. Sharon to v tomto filmu velmi sluší:)
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7.5
Takový nijaký.
krakenvalo
krakenvalo
1 447 bodů
9.5
jojnaša dobra klasika teraz si len spominam na moje prve filmy joj budem plakat prečo už take filmy netocia