Nakažení smrtí

50%
Nakažení smrtí
Nakažení smrtí
Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou?


Scénář:

Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Dobře situovaný horor s dostatkem gore a množstvím krve. Bílá chodba s krví dostatečně kontrastuje. Napínavý až po dlouhém začátku, který trvá do akce zbytečně dlouho.
  • Akce
  • Gore
  • Rozjezd
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Další z hororů, který využívá Zombie tématiku tím způsobem, že jí staví celou na hlavu především v tom, jakým způsobem zombáci vznikaj. Nápad není špatnej: Doktor v psychiatrické léčebně píchá injekce s jakýmsi sajrajtem, po kterém s postupem času a větší dávkou vznikaj nemrtví zombáci, žíznící po krvi a lidském masu, ale způsobem jakým režie a především scénář se k tomuto tématu postavili, nestojí za nic a jde spíš o špatně natočenej horor s tragickým scénářem. Herci jsou opět seriálové hvězdičky ze kterých jasně vyniká Peter Stormare, kterej je ale zároveň ze všech nejhorší, protože je jasné, že hraje zápornou roli, protože se na to hodí a je nepředstavitelný v jiný roli a od prvního okamžiku co je před kamerou je jasné, že za vším stojí, ikdyž ještě nevím začím, ale k jeho postavě, jak už tu bylo řečeno to fakt svým způsobem sedí. Jesse Metcalf, především znám jako zahradník ze zoufalých manželek dostal nejvíce prostoru a dá se říct, že to ustál, takže půl hvězdy pro něj, půlka za šíleného Stormare, a jedna celá hvězda za poslední půlhodinku, plnou krve, šílenství, běsnění, bodání a třetí hvězda za nečekanej závěr, kterej mě velmi překvapil.
karlik4801
1 942 bodů
6.5
Horové béčko na celkem vyšší úrovni než ostatní. Neznámý režisér Jeff Buhler neukázal nijak velkou nadanost, ale ukázal ýe není úplný amatér co se týče režie a vlastně i hororového žánru. Peter Stormare jako psychopatický doktor se mi zvlášť líbil. Celkem dobrý děj, u sledování jsem se nenudil.

Dodatečné informace

Původní název:
Frenokomeio (více)
  • USA Nakažení smrtí
  • USA Frenokomeio
  • USA Insanitarium
  • USA L'aliéniste
  • USA Manicomio siniestro
  • USA Psicópatas
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch