Sissi a Yetti

55%
Sissi a Yetti
Sissi a Yetti
Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Opravdu hodně slabý animák,který není bohužel tak zábavný jak by sám přál být. Animace byla přinejlepším průměrná a celkově to ne mne působilo mdlým dojmem. Od Herbiga jsem čekal mnohem víc,protože má skvělý smysl pro humor což dokázal např. v Manituově botě. Myslím,že 35% je zcela zasloužených.
Fingon
16 886 bodů
4
"Otvor ženského těla na P na čtyři písmena. - Vodorovně, nebo svisle? - Vodorovně. - Tak to bude pusa." No to si snad děláte koz...í příběh, ne? Sissi a Yetti jsou animákem podobně nevkusným, i když i tenhle německý paskvil je o maličko lepší než šílené Pověsti staré Prahy. Zapomeňte na to, že byste k tomu mohli posadit děti.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Humorná pohádka.

Dodatečné informace

Původní název:
Lissi and the Wild Emperor (více)
  • NSR Sissi a Yetti
  • NSR Lissi and the Wild Emperor
  • NSR Lissi na lodzie
  • NSR Lissi und der wilde Kaiser
  • NSR Lissy - Principessa alla riscossa
  • NSR Prenses Lissi ve Karadami Yeti
  • NSR Sissi a Yeti
Premiéra v ČR:
24. 7. 2008
Distributor:
SPI
Země původu:
NSR, Německo
Tržby:
29,73 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění