Slunce, seno a pár facek

71%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Nestává se moc často,aby byl druhý díl lepší než první,ale v tomto případě se to Zdendovi podařilo. Já u tohoto pokračování brečel doslova smíchy. Každá scéna ve které vystupuje paní Růžičková je k popukání,no a závěrečná fackovací scéna,tak to je totální úlet,kterej mne vždy dokáže pobavit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
I když nejsem příznivcem laciného humoru, za který je ten Troškův považován, tak je pro mě trilogie Slunce seno . . . . kultovní. Viděl jsem to možná 30x,40x, ale přesto se vždy zasměju. Považuji tuto trilogii za vydařenou. Občas se tam nějaký ten kýč objeví, ale klasik a flegmatik Škopek to je prostě nádhera :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Tohle už je oproti jahodám dost křečovité, ale pořád o míle vepředu před stupidním posledním dílem.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Hrubozrná buranská komedie, která velmi nepěkně zestárla je poplatná době svého vzniku. Nejsem ten, který by ten film sledoval opakovaně nebo ho dokonce vyhledával. Přiznám se, že mě ten film vlastně dost sere jen ho zahlédnu. Zábavný mi přijde jen ten konec ála Rambo.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Prostřední díl hoštické lidové estrády se Troškovi drolí pod rukama zdaleka nejméně. Nejenže je zde dostatek zabijáckých gagů, které z úst dokonale přirozených herců zasáhnou terč opakovaně, ale tentokrát se jakž takž daří i rozvinout nějaký příběh a dodat tomu nezávaznému buranskému blbnutí nějaký směr. A skutečně, závěrečných pár minut to "rozsekne" opravdu svérázně a účinně. Ač to skoro nerad přiznávám, tahle upřímná fraška patří dle mého do zlatého fondu českých komedií - škoda ohyzdné Erotiky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Co komentovat? Naprosto senzační letní komedie tak jako její sestřička. Hodně povedená komedie.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6.5
Krapet delší, než zvládnou nápady utáhnout a ač se tvůrci snaží, tak zápletka, která má film držet pohromadě, slouží ve většině jen k velmi vydařeným scénám, které obstojí samostatně a jako celek za prvním dílem pokulhává. Ale ta finální fackovačka by se měla zapsat do dějin :D.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
o dosť slabšie ako jednotka, dej je zbytočne rozvleklý a mistami i dosť nudný. ale stále je to lepšie ako trojka.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Dle mého, o něco lepší než předešlý díl, jde vidět, že soudruzi povolili Troškovi uzdu a to je dobře. Přibylo více vtipných scén, hlášek, situací a když to občas zavánělo extrémní přehnaností, tak já si stále nemůžu pomoct, ale já se ukrutně bavil. Prostě co mě se týče, tak tato série a hlavně tento díl je pro mne kultovním.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Pravá vesnická fackovačka!!!