Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání

29%
Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání
Rodinná filmová komedie o tom, jaké to je, když se chlapec z bohaté rodiny ocitne ve světě, kde nic není takové, jaké si pamatuje. Při svém návratu zpět zažívá spoustu legrace a ztřeštěných dobrodružství, která se mohou stát jen o Vánocích.



Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
0.5
Zase chlapec z bohaté rodiny, zas to samé... Někteří tvůrci si zřejmě myslí, že divákům lze předložit cokoli, neb jsou naprostí tupci! Úplný odpad! Brak!!!
tomlery
tomlery
2 141 bodů
0.5
Já teda nevím... Všude se píše, že jde o další pokračování prvních dvou úspěšných dílů Sám doma (ty další 2 a první díl této série snad ani nepočítám), dokonce v češtině se film jmenuje Sám doma s přívlastkem, ale vážně je to další pokračování? V angličtině se film jmenuje Richie Rich's Christmass Widh, tj. Vánoční přání bohatého Richieho, a sám herec není Kevin, ale Richie. Takže podle mě jde o úplně jiný film, který s filmy Sám doma má společného, a v tomto druhém pokračování dokonce ani hlavního herce - jiný film, jiný herec... Pakliže bych to bral samostatně, není to tak zlé a člověk se občas zasměje, ovšem ty neuvěřitelné příhody a příšerný způsob natáčení a obrazu vypovídá samo o sobě... Ale pokud jde skutečně o další pokračování v jiném kabátě, je to velmi nepovedené. První dva díly prostě nic nepřekoná!

Dodatečné informace

Původní název:
I hristougenniatiki efhi tou Richie (více)
  • USA Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání
  • USA I hristougenniatiki efhi tou Richie
  • USA Richie Rich'$ Christmas Wish
  • USA Richie Rich's Christmas Wish
  • USA Richi Richs jul
  • USA Un souhait pour Noël
Země původu:
USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání