Brüno

55%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Tohle alter Ego - Bruno patří mezi ty nejméně povedené,které má Baron v repertoáru. Sice je to všechno postaveno na stejném nápadu jako byl vynikající Borat,ale tady to prostě nějak nefunguje jako celek. Bruno sice šije do ožehavých témat,ale tentokrát mě to prostě nechalo zcela chladným.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
V jednotlivých gagech lepší než Borat, celkově horší. Je to vtipné, ale nevyplývá z toho nic objevného, kvůli čemu by bylo potřeba točit nový film. Do jisté míry si to jde užít, jen už to nemá ten punc odvážné a podvratné podívané.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po Boratovi další posunutí hranice "co všechno je divák schopen ještě snést". Sled více či méně povedených fórků, které už sice na mě nefungovaly tak jako u Borata, ale i tak musím ocenit Cohenovu odvahu a některé nápady. Nejlepší bylo interview s Fordem :) 6/10
lamps
lamps
15 156 bodů
3.5
Nehorázná prasárna. Cohen je naprostý šílenec, schopný ztrapnit a zesměšnit úplně každého, kdo se zrovna namane- a překvapivě mu to zatím prochází. Zatímco v Boratovi zabodoval uměním vyždímat z úplně dutého příběhu naprosté maximum a jeho oplzlý humor byl s výjimkou jedné scény dávkován ve správné, rozmanité a velmi úderné míře, zde je všechno hráno jen na jednu kartu. A to si buďte jisti, že to není žádné eso. Nevím, čeho tím chtěl Cohen dosáhnout, ale já jsem ve všech těch sprosťárnách, odporných oblečcích, vibrátorech a nekonečných narážkách na řitní otvor rozhodně zalíbení nenašel. Co se ale Brunovi upřít nedá, je obrovský elán, nápaditost a neústupnost, s jakou vletěl vstříc heterosexuálnímu světu a která protentokrát aspoň trochu zalepila ten promrhaný potenciál jednoho z nejnadanějších komiků současnosti:) Snad příště...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
dost dobre, v podstate skoro to same ako borat len viac vtipov o homosexualite a o dost viac penisov na platne, ale brutalita to rozhodne je a hlavne vtipna!
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
6
Můj nejoblíbenější teploušskej film. Aneb jak se neponaučitelný homouš snaží přeorientovat: "Neříkejte mi buzno. Já budu normální! Já budu uber normální. Budu ten nejchlapáčtější chlap co kdy žil!"
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8.5
Neuvěřitelně drzé a odvážné! Pokud byl Borat úsměvnou komedií o tom, jak to někdy na světě chodí, Brüno už je spíše sociální výpovědí o řadě nemocí moderní doby. Sacha Baron Cohen je génius a je veliká škoda, že zůstalo tohle dílo nedeceněno. O naší společnosti vypovídá mnohem více, než řada vážně tvářících se dokumentů a ještě se u toho člověk královsky pobaví (pokud se naladí na Cohenovu strunu).
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Cohen je zhovadilej dobytek, o tom žádná, ale já mu ty zhovadilé filmy žeru i s navijákem. Neznám nikoho, kdo tolik nechutností, stupidity, humoru dokáže natočit tak, že je to koukatelné a vtipné. Cohen je zkrátka borec a Brüno je zatím jeho nejlepší snímek s plno nezapomenutelnými hláškami (byl jsem v okrese nazývajícím se Afrika, vyměnil jsem ho za iPod atd.) i scénami ( příkladem závěrečná v ringu myslím mluví za vše). Ovšem co je na snímku to nejlepší je samotný Cohen jako Brüno - jeho chůze, oblečky, debilita a vše - naprosto kultovní postava.
kedl
kedl
6 380 bodů
4
Na Borata to nemá (byl prostě originální), asi proto, že Bruno si hraje s ohněm víc než je zdrávo. Místy až nechutné zobrazení Gay komunity, je mi jasné na co chtěl Cohen poukázat, ale moc se mu to nepovedlo, neříkám, že jsem se nezasmál, ale spíš převažovali takové ty "suché vtipy bez šťávy" viz. narážka na Arnolada...BORAT 4EVER.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Borat byl aspoň místy vtipný, tohle bylo trapné po celou délku filmu.