Hele vole, kde mám káru?

58%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Vyhulená šílenost,která je tak praštěná až je zábavná. Ashton Kutcher a Seann William Scott jsou jako párek zhulenců skvělý a já jim ty dva blbce vážně věřil. V celém snímku se vyskytuje obrovské množství šílených lidských charakterů a scén,které dokáží vyvolat salvy smíchu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Odpad, který se asi může líbit jen nevystříkaným adolescentům. Takže kluci a holky, dospěte!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Větší hovadinu jsem neviděl. Člověk se tomu ale musí zasmát. Něco pro teenagery.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
"A dál?....A dál?....A dál?...."
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Stupidní tupá komedie, nejtrapnější sci-fi co sem kdy viděl, ale právě proto je to občas k pousmání, myslím tím, že se mi občas zvedl koutek úst nahoru :-D. Hodně tahle tupost teží na dobrém obsazení a Kutcher se Stiflerem jsou schopni utáhnout svejma grimasama a občas i slušnejma hláškama celej film tohoto typu.
kedl
kedl
6 380 bodů
6
Hloupá, ale přitom celkem vtipná kravinka, kterou jsem v mládí viděl asi 6*. :-)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Je to nehorázně stupidní kravina, ale já se u toho prostě vždycky zasměji. Dva hlavní hrdinové jsou tak trošku Blbý a blbější, ale po jedné pařbě se jim nějakou náhodou dostane do rukou důležitý artefakt z vesmíru. Jak říkám, stupidní, ale vtipné.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Noc to musela být divoká, jenže dva puberťáci netuší, jak ji strávili. Náznaky by byly, nicméně nejprve musíme prošlapat těch 80 minut, které si pro nás tvůrci připravili. Pochopitelně se dočkáme politicky méně korektních scén, které se dají zvládnout za předpokladu, že divák přijme fakt, že osazenstvo na plátně je plné imbecilů, čímž se z komedie stává spíš absurdní groteska. Tehdy to ovšem táhlo a s ohledem na rozpočet slušně vydělávalo, vliv Prciček byl holt enormní a nemůžeme se zase tvářit, že se některé scény nepovedly.
Cortyx
1 571 bodů
6
Asi jsem divnej,ale film se mi líbil (ani ne tak zpracováním,či hereckými výkony) ale prostě jsem se u něj nepřestával smát a i po letech čas od času používáme s kamarády hlášky z tohoto filmu . " a dááál ? a dál už nic .
Taxxír
Taxxír
189 bodů
9
Tenhle film je povinnost pro každého fanouška starších komedií. Určitě je to film na který se vždy podíváte rádi znovu.