Sestra v akci

70%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Má dětská láska na kterou bych nedal dopustit. Druhý díl mám ještě o trochu raději,ale to nic nemění na tom,že je tento film výborný a hlavně plný skvělých hudebních čísel a herců. Whoopi je zde klasicky výborná a role drsné jeptišky ji sekne. Příběh je zábavný a nabízí spoustu zábavných momentů.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Sestra v akci 1 není špatný film narozdíl od druhého pokračování. Nebylo to okoukané a tento nápad byl jeden z prvních. Whoopi Goldberg byla dobrá volba. Co prostě nemusím v žádném filmu jsou černošké kostelní písně, to si musím vždy zacpávat uši. Celkově mi vychází slušných 65%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Komediální snímek s Whoopi Goldberg v hlavní roli, která opět rozvinula svůj komediální talent v plné palbě. A nic naplat, komediálnost vyzdvihla i její česká dabérka Jana Andresíková, která ji pojala úplně stejně, jako František Filipovský Louise de Funèse. Divoká a prostořeká zpěvačka z Las Vegas je coby svědkyně vraždy ukryta v klášteře mezi jeptiškami. Už předem je jasné, jak to celé může dopadnout. Ale ouha. Když se dostane ke klášternímu sboru, vše najednou vezme obrat. Klášter z počátku považuje za hrůzu, ale každým dnem začíná jeptišky a jejich církevní význam chápat. Role Dolores je Whoopi napsána doslova na tělo a tak je jejím vlivem snímek zábavný, velice živý, plný hlášek a i nějaké té akce. Po divácké stránce zanechává hluboký dojem z filmového zážitku a to nejen krásným zábavným příběhem, ale i známými písničkami v podání chorálu jeptišek. Je až s podivem, jak nestárne a jak dokáže pobavit i dnes.
Fingon
16 886 bodů
8
Průměrná komedie, kterou ale hodně zvedají písničky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tak tenhle tučňák umí vážně dobře pobavit.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Whoopi Goldberg nijak zvlášť nemusím, takže mě tahle komedie moc nezaujala.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Vážně vtipná komedie s nezapomenutelnou Whoopi Goldberg
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Opravdu dobrá komedie...Nezapomenutelná Whoopie Goldberg!
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Whoopi prostě role skvěle sedla.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Opravdu dost vtipná americká komedie, u které se člověk zasměje. Tato roli Whoopi Goldberg sedí na tělo. Doporučuji jako odpočinkový film, na který se může dívat celá rodina. :D Super, Super film. :D
  • Whoopdi
  • vtipné
  • příběh
  • prostředí
  • hezký zpěv