Plump Fiction

23%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Jak už název napovídá Plump Fiction je snaha o parodii na jeden z nejkultovnějších filmu všech dob Pulp Fiction. Tarantito je génius a jeho filmy jsou skvost a Bob Koherr je fušér a jeho filmy jsou braky ( převážně točí seriály a filmy pro Disney Chanell). Filmu se nedá upřít snaha být za každou cenu co nejvtipnější,ale až příliš často tlačí na pilu a zachází do extrému,který se nevyplácí..
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
karlik4801
1 942 bodů
0.5
Ani jsem to neviděl a dávám nejmenší hodnocení, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje.