Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu

77%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9.5
Geniální pokračování. Stejně jako v prvním a třetím díle,tak i zde je humor doslova smrtící a jeho dávkování je skoro na hraně. Spousta scén dokáže vyvolat záchvaty smíchu,které jen tak nekončí. Leslie je jako vždy geniální a to jak provádí a vykládá blbosti s kamennou tváří doslova žeru.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Typický příklad komedie, která si dokáže dělat legraci ze všeho i sama ze sebe. U Bláznivých střel to prostě funguje. Ze všech nejraději mám asi tu třetí, ale kvalita je srovnatelná a všechny tři díly sep ohybují ve stejném duchu. Perfektní zábava typu - vypni mozek a bav se :)O Leslie Nielsonovi nemá smysl mluvit, ten se pro tu roli narodil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Po hodně letech jsem si zase užil nějakou ze "střel" od začátku do konce a .. tohle prostě nestárne. Neodvažuju se říct, který z dílů je horší nebo lepší, protože mi to tak nějak všechno splývá do jednoho filmu, ale Vůně strachu si se současnými parodiemi může vytírat zadek. 8/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Podle mého soudu naprosto srovnatelné s jedničkou. Drebin ve dvojce pronásleduje průmyslového magnáta, který se pomocí důmyslných triků snaží přesvědčit prezidenta Spojených států, aby namísto alternativních technologií podporoval atomovou energii. Dvojka je opět nadupaná gagy, scénami jak vystřiženými z grotesky i dadaistickými slovními přestřelkami.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
7
Značka Bláznivá střela se s takovým úspěchem dočkala hned dvou pokračování. Sice příběhově je to dokonale banální, že ani otázka vážného tématu o energiích z toho neudělá kdovíco, s tím že v tomhle ohledu mi to přijde o něco horší než první film. Poctivá náplň humoru s pořád geniálním Lesliem Nielsenem. Minimálně za geniální úvodní part s královnou si to ale svoje ohodnocení zaslouží. Bavil jsem se o sice o něco méně než v předchozím případě, ale pořád výborný zážitek. 75%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Bláznivá strela sa nesie v podobne humornom duchu ako jej predchodca, ktorému v gagoch môže naplno konkurovať no nedokáže ho prekonať. Narozdiel od väčšiny pokračovaní slávnych paródii je Bláznivá Strela 2 a pol obstojné pokračovanie, ktoré si užijú noví fanúšikovia, ktorí nikdy v živote o tejto geniálnej komédii nepočuli tak i skalní fanúšikovia tria Zucker-Abrahams-Zucker. Lieslie Nielsen hrá brilantne tak ako vždy, no ani on nedokáže oddialiť film od tendencie klesania kvality pokračovaní. Stále si to, ale drží svoj štýl i gagy, a preto je to stále i po toľkých rokoch výborná komédia.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Přestože je dvojka jednoznačně horší než první díl, je stále radost jí sledovat.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
he´s back!!! pokračovanie geniality a vôbec nie slabé. trio zaz muselo upísať dušu diablu, keď dokázali stvoriť takú brutalitu akou je blázniva strela. dvojka je síce pokračovanie, ale vôbec nestráca nič na svojej humornosti. takéto by mali byť pokračovania všetkých filmov!
jirka26
6 288 bodů
7
Nezastavitelný Nielsen.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
5.5
tenhle typ humoru je fajn, a takováto parodie je zase po dlouhé době něco, nač se dá dívat...