Neviditelné zlo

54%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Taková ta klasika, kdy opravdu "povedená" teenege sebranka ve starém hotelu bojuje o přežití proti neznámé hoře svalů,...která je shodou náhod vždy tam, kde má být. Ani strašidelné, ani moc zábavné (vyjma poslední věty ve filmu), ale předvídatelné a s minimem napínavých scén. A ta pointa je docela k smíchu...2/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Z počátku při vstupu dvou policistů do domu akcička v něm napovídala že film bude drsný a ejhle, byl. Syrovost s jakou vrah s obětmi jedná je prostě drsná. Postava zabijáka je ''sympatický'' pořízek a ve filmu dobře zapadl. Nej z celého film je snad finální efektní pád záporáka z okna a nejnelogičtější mi přišla díra v hlavě ze které padali červi.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Obyčejná vyvražďovačka, která se snaží být něco víc, dokonce se jí to i v pár momentech daří, ale postupem času sklouzne k typickému klišé podobných hororů, herci špatní, zabiják ze začátku správně tajemnej, ale dál v ději se z něj vyklube obyčejnej retard, kterej má jen sílu a sám neví ani proč vraždí, děj vykradenej z pátku 13, také zde hraje hlavní roli matka, která je sice skvěle šílená, ale skončí překvapeně brzo a tím se děj dopadá k naprosté slátanině.
Peter12
Peter12
810 bodů
8
Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
8
první dil dost dobrej horor,ve druhem dile nechapu jak zabijak vstal z mrtvych,ale opet je tu a zabiji brutalnim zpusobem,akce a napeti je dost