Pach krve

60%
Pach krve

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského minulého léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
V rámci série určitě nejlepší díl,ale pro mne konkrétně to není žádná sláva. nejsem zrovna fanoušek gore a Pach krve si na nich primárně zakládá. Mám raději horory kde se postupně buduje atmosféra s napětím a to zde rozhodně nehrozí. Tohle je čistá vyvražďovačka s povedenými maskami a pachem nechutnosti.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Drsný slasher bez bázně a hany velice silně konkurující remaku 'Texaský masakr motorovou pilou', který byl mezi diváky vypuštěn ve stejném roce. Přináší naprosto stejnou dějovou šablonu se svým vývojem. Skromný příběh je očekávatelně jednoduchý, takže lze uchopit dobře. Napětí, držící se po celou stopáž, by se dalo krájet. A to doslova. I hrůzy a gore scén je požehnaně. K tomu patřičný švih a spoustu šokujících momentů a máme hororový snímek, který rozhodně není pro slabé povahy. Co chtít víc. V rámci subžánru tento snímek patří mezi ty lepší.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Nic jsem nečekal, ale překvapivě se z toho vyklubala poměrně sympatická a zábavná pocta klasickým survival thrillerům v čele s Boormanovým Vysvobozením. Je sice pravda, že film kopíruje snad všechna zajetá hororová klišé a příběh nemůže vlastně ničím překvapit, ale na druhou stranu se může Wrong Turn pochlubit celkem slušnou atmosférou rozlehlých lesů, dvěma opravdu vkusně zvládnutými hororovými scénami a trojicí vcelku sympatických hlavních hrdinů, jejichž jednání mi nepřipadalo ani zdaleka tak hloupé, jak to u těchto snímků většinou bývá. Hory mají oči se mi sice líbilo trochu více, ovšem ani tento kanibalský příspěvek určitě nepovažuji za zavrženíhodný.

Dodatečné informace

Původní název:
Wrong Turn (více)
  • Kanada Pach krve
  • Kanada Wrong Turn
  • Kanada Camino hacia el terror
  • Kanada Détour mortel
  • Kanada Ihmisjahti
  • Kanada Km. 666
  • Kanada Korku kapani
  • Kanada Pach krvi
  • Kanada Pânico na Floresta
  • Kanada Wrong turn - Il bosco ha fame
  • Kanada Поворот не туда
Premiéra v ČR:
4. 3. 2004
Země původu:
Kanada, NSR, Německo, USA
Rozpočet:
12,6 mil. USD
Tržby:
28,65 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pach krve


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch