Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku

61%
Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku

Existují dvě policejní akademie a protože radnice nemá dostatek financí, jednu z nich se rozhodne uzavřít a zrušit. Proto je ustavena komise, která má po celý rok sledovat výcvik nových kadetů, metody výuky a schopnost využít nabyté vědomosti v praxi a podle výsledků potom rozhodnout, která z obou škol je lepší a zaslouží si přežít škrty v rozpočtu. Jednu akademii vede velitel Lassard, druhou jeho rival, kapitán Mauser. Když Lassard vidí "materiál", z něhož by měl vycepovat skvělé policisty, ještě podivnější směsici postaviček, podivínů, nemotorů a nekňubů, než v předchozím období, je sice zděšen, ale nakonec dostane geniální nápad! A tak jsou tu opět: Mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na každou narážku týkající se barvy kůže, imitátor zvuků Larvell Jones, nesmělá černoška Laverne Hooks s dětským hlasem, fanatický pistolník Tackleberry, rázná sexy seržantka Callahan a samozřejmě Corey Mahoney. Neodolatelní absolventi policejní akademie, kteří se po úspěšném prvním nasazení vracejí na půdu policejní akademie, aby pomohli veliteli Lassardovi vyřešit zapeklitý problém, tentokrát v roli instruktorů. Musí se vyrovnat nejen se ztřeštěností svých svěřenců, ale také s řadou nástrah a pastí, kterým se pokouší náročný výcvik narušit zákeřný Mauser se svými noshledy. A jak už to tak bývá, dostanou kadeti v závěru náročného výcviku příležitost osvědčit se také v praxi, když je během honosné párty unesen starosta. Třetí díl bláznivé komedie, kde se lze smát nejen vojenskému drilu, s nímž se snaží roztodivné panoptikum kadetů vyrovnat, ale také kanadským žertíkům, které si připravují zástupci obou akademií v boji o přežití, vznikla v roce 1986. Stejně jako předchozí patří k těm, které si na nic nehrají a vznikly jen a jen pro zábavu. Třetí část, která se vrací k základům, na nichž série vznikla a je vlastně jakousi parafrází prvního dílu, je bezpochyby nejzdařilejší a nejbláznivější, a to také díky postavě gangstera Zeda, který se poprvé objevil již ve druhém díle, ale tentokrát stojí na straně zákona. Natočil ji, stejně jako předchozí část, herec a režisér Jerry Paris (objevil se například ve filmech Marty, Hodina nula nebo Den D) a v hlavních rolí opět uvidíte řadu známých tváří.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Již třetí pokračování mé oblíbené policejní série ve které se opět setkáváme se starými známými. V tomto díle je ještě všechno v pořádku a to hlavně díky hercům,kteří jsou v této sérii od prvního dílu. Je to už trochu slabší než předchozí díly,ale stále je to velmi dobrá zábava plná výborných gagu.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Kvalita jde dolů a dolů, trojka je ještě celkem koukatelná, ale vtipy a situace se neustále opakují a všechny díly 2-6 by bylo možné sestříhat do jednoho nadprůměrného. Trojce dávám 60% , protože ještě nedocházely nápady a pár humorných situací se zde najde.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Oproti relativně povedeným předchozím dílům silný krok zpět.


Dodatečné informace

Původní název:
Police Academy 3: Back in Training (více)
  • USA Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku
  • USA Police Academy 3: Back in Training
  • USA Academia de Polícia 3: De Volta aos Treinos
  • USA Akademia policyjna 3
  • USA Loca academia de policía III
  • USA Locademia de policía 3
  • USA Loucademia de Polícia 3 - De Volta ao Treinamento
  • USA Policajná akadémia 3
  • USA Police Academy 3: instructeurs de choc
  • USA Police Academy 3 - ...und keiner kann sie bremsen
  • USA Poliisiopisto 3
  • USA Poliisiopisto 3: Jatkokoulutuksessa
  • USA Polisskolan 3 - begåvningsreserven
  • USA Scuola di polizia III: tutto da rifare
Země původu:
USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
107,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku


Powered byJustWatch