Sám doma 2: Ztracen v New Yorku

78%
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku. Zpočátku je vylekaný, ale když má u sebe všechny otcovy peníze, ubytuje se v nejdražším hotelu a začne si užívat vánoční pohodu. Ještě netuší, jaké nepříjemné setkání ho čeká...



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Druhý díl je ještě o chloupek lepší než ten první. Prostředí velkoměsta téhle sérii prospělo,ale jinak vše zůstalo při starém. Kevin je stále ten ukřičený klučina,který dokáže vymyslet neuvěřitelné pasti a duo mokrých banditů jsou stále nepoučitelní troubové.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Druhý díl je stále ještě skvělou rodinnou komedií. Kevin ještě působí nezkaženě, dětsky a přirozeně. Parta dvou syčáků opět v akci a Kevin v neznámém prostředí exceluje stejně, jako když byl sám doma. Hezká nenáročná a zábavná podívaná pro celou rodinu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
Fenomenální úspěch obranných skopičin a pastí malého Kevina v zájmu ochrany majetku svých rodičů před zlotřilými lupiči donutil tvůrce natočit volné pokračování a dali si tak záležet, že se jim podařilo tak nemožné. Nejen že v podstatě zopakovali dějovou šablonu, čímž se stalo, že jediná originalita je prostředí, ve kterém se vše odehrává, ale příběh stále dokáže pobavit a jedinou chvilkou nespadá do trapnosti. Jistý omyl opět způsobí osamělost Kevina, tentokrát v městské džungli New Yorku. A protože jsou cesty páně nevyzpytatelné, není překvapením, že se tu opět setká se starými známými lupiči. Pevný scénář opět zaručuje příjemnou vánoční atmosféru, neskonalou zábavu, a dokonce i pocit dojetí v podobě lidského přístupu a porozumění. Ano, tady nastává bod, kdy se z dětského výtržníka stává zcela jiný člověk. Divákům, které uchvátil už předchozí snímek, je tento druhý doslova povinností. A i tentokrát platí to, co pro ten první. Ve vánočním programu televizního vysílání prostě nesmí chybět.


Dodatečné informace

Původní název:
Home Alone 2: Lost in New York (více)
  • USA Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
  • USA Home Alone 2: Lost in New York
Premiéra v ČR:
17. 12. 1992
Země původu:
USA
Čeština:
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sám doma 2: Ztracen v New Yorku


Podobné


Powered byJustWatch