Deuce Bigalow: Evropský gigolo

57%
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Čistič akvárií Deuce Bigalow je neúspěšná nicka, která si o penězích a krásných ženách může nanejvýš tak nechávat v noci zdát. Jeho veliká šance přijde, když jej exotický frajer Antoine, který si vlastním tělem vydělává na velmi slušné živobytí, nechá po dobu své "služební cesty" hlídat svůj dům a starat se o rybičky. Deuce v přepychové vile samozřejmě co nevidět nadělá nepěknou spoušť, a musí tedy bleskově najít způsob, jak vydělat peníze na rekonstrukci. Jinak jej po Antoinově návratu čeká nepěkný osud. Pomocnou ruku mu podá pasák T. J., který mu nabídne, aby se stal dalším hřebcem z jeho stáje gigolů. Deuce po krátkém váhání souhlasí, ale ještě netuší, s jak svéráznou sbírkou klientek bude mít co do činění...

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií v losangeleském akvalandu, jeho vyvolená, atraktivní prodavačka z akvaristiky Lisa ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu za odměnu hlídal luxusní dům, po dobu jeho nepřítomnosti se staral o velké pokojové akvárium a Čínského lvíčka, vzácný exemplář dravé rybky. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu vytopeného bytu a rozbitého akvária, rozhodne se vydělat si je jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. Nejprve musí prchat před žárlivým psem své první klienty, z druhé náhodně a snadno svedené ženy se vyklube prostitutka Claire, která po něm chce peníze. Od ní se o Deuceho potížích dozví pasák TJ. Hicks, který nabídne Deucemu, aby pro něj pracoval. Jeho první štace však připomíná horror, když zjistí, že klientem je tlustý černošský transvestita přezdívaný Jabba, kterého Deuce přesvědčí, aby si s ním zahrál slovní hru. Další štace není o nic lepší, jeho klientkou je totiž norská obryně Tina. A jako by to všechno nestačilo, napadne ho detektiv Chuck Fowler, který chce dostat Antonia a neustále mluví o svém penisu a snaží se ho odhalovat. Ani další zákaznice nejsou zrovna "normální". Ruth propadá nekontrolovaným záchvatům při kterých velmi nahlas vykřikuje sprosťárny a Carol je narkoleptička, která usíná i za těch nejneobvyklejších situací. Jedinou výjimkou je Kate, pro kterou gigola objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer a když vyjde najevo, že dívka má místo jedné nohy protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám potom vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu zničeného bytu a zvyká si na své klientky, tlustého Jabbu nutí k pohybu, Ruth vodí baseballové zápasy, kde dívka se svými oplzlými výkřiky dokonale zapadne mezi diváky, odolává útokům oplzlého Fowlera a přemýšlí o tom, že kvůli Kate nechá práce gigola. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením a z poslední zákaznice se vyklube Fowlerova manželka. Zdá se, že horší už to být nemůže.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Tohohle striptéra si kdykoli rád objednám,protože je s ním neskutečná sranda. V prvním díle to byla mnohem větší psina,ale i zde se našla spousta scén,které mne dostali do kolen (Hlavě scéna s kočkou). Humor je trochu přízemní a trapný,ale stále se to vyplatí shlédnout. Rob Schneider je mi hrozně moc sympatický a sledovat ho jak s výrazem idiota zažívá různé trapné scény mne baví.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Je to o třídu horší než první díl. Tohle je takové až moc vychtěné pokračování. 3.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
O něco slabší odvar prvního dílu. Tentokráte v utajení.

Dodatečné informace

Původní název:
Arsenikos gigolo: Oraios & Evropaios (více)
  • USA Deuce Bigalow: Evropský gigolo
  • USA Arsenikos gigolo: Oraios & Evropaios
  • USA Avrupali jigolo - Deuce Bigalow
  • USA Destination Amsterdam
  • USA Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam
  • USA Deuce Bigalow: Electric Gigolo
  • USA Deuce Bigalow: European Gigolo
  • USA Deuce Bigalow: Európsky gigolo
  • USA Deuce Bigalow - Gigolo européen
  • USA Deuce Bigalow - puttano in saldo
  • USA Gigolô Europeu por Acidente
  • USA Gigolo malgré lui
  • USA Gigoló por accidente en Europa
Země původu:
USA
Rozpočet:
22 mil. USD
Tržby:
22,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Deuce Bigalow: Evropský gigolo je dostupný s českými titulky

Další z kolekce Deuce Bigalow: Evropský gigolo


Powered byJustWatch