Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas

76%
Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Plakát traileru
Co se stane, když se nejpitomější policista na světě vrhne na udílení Oscarů? Zemětřesení je proti tomu procházka růžovou zahradou... Počkat! To není obyčejný pitomec! To je poručík Frank Drebin, kdo zkazí celý ceremoniál, aby překazil spiknutí teroristů, což pro něj může znamenat konec. Filmoví tvůrci, které tak milujete, se k Vám vrací v bláznivém pokračování veleúspěšné komedie s Leslie Nielsenem v hlavní roli.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9.5
Bláznivá střela patří mezí mé nejoblíbenější filmové série vůbec. Tento závěrečný díl jen ukazuje jakou sílu celá série měla. Humor nepolevil ani na vteřinu a jedna lepší scéna střídala druhou. Leslie to tam celou dobu sázel s kamennou tváří jak je u něj zvykem a já se popadal za břicho. Důstojné zakončení.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
9
Typický příklad komedie, která si dokáže dělat legraci ze všeho i sama ze sebe. U Bláznivých střel to prostě funguje. Ze všech nejraději mám asi tu třetí, ale kvalita je srovnatelná a všechny tři díly sep ohybují ve stejném duchu. Perfektní zábava typu - vypni mozek a bav se :)O Leslie Nielsonovi nemá smysl mluvit, ten se pro tu roli narodil.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Ačkoli je třetí díl z této série zdaleka nejhorší, pořád strčí do kapsy všechny ostatní komediální filmy Leslieho Nielsena mimo tuto sérii a Připoutejte se prosím. Děj je mnohem více jako klasické vyprávění, než předchozí filmy, ale paradoxně to ten film asi sráží nejvíc, protože snímek funguje v jednotlivých bláznivinách.

Dodatečné informace

Původní název:
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (více)
  • USA Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
  • USA Naked Gun 33 1/3: The Final Insult
  • USA Bláznivá strela 33 a 1/3: Posledný trapas
Premiéra v ČR:
16. 6. 1994
Země původu:
USA
Čeština:
Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas


Podobné


Powered byJustWatch