Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas

76%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
9.5
Bláznivá střela patří mezí mé nejoblíbenější filmové série vůbec. Tento závěrečný díl jen ukazuje jakou sílu celá série měla. Humor nepolevil ani na vteřinu a jedna lepší scéna střídala druhou. Leslie to tam celou dobu sázel s kamennou tváří jak je u něj zvykem a já se popadal za břicho. Důstojné zakončení.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
9
Typický příklad komedie, která si dokáže dělat legraci ze všeho i sama ze sebe. U Bláznivých střel to prostě funguje. Ze všech nejraději mám asi tu třetí, ale kvalita je srovnatelná a všechny tři díly sep ohybují ve stejném duchu. Perfektní zábava typu - vypni mozek a bav se :)O Leslie Nielsonovi nemá smysl mluvit, ten se pro tu roli narodil.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Ačkoli je třetí díl z této série zdaleka nejhorší, pořád strčí do kapsy všechny ostatní komediální filmy Leslieho Nielsena mimo tuto sérii a Připoutejte se prosím. Děj je mnohem více jako klasické vyprávění, než předchozí filmy, ale paradoxně to ten film asi sráží nejvíc, protože snímek funguje v jednotlivých bláznivinách.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Mnohem více crazy než první dva díly. Přibylo šílených gagů, bláznivých situací a hlavně narážek na hollywoodské filmy, které jsou většinou opravdu vydařené( úvodní parodie Neúplatných je prostě boží). Co ale zůstalo, je odhodlaný poručík Leslie Nielsen alias Frank Drebin, jenž opět perlí jednu hlášku za druhou a ukazuje, že lepší komik v 90. letech v americkém filmu nepobíhal. Peter Segal má jiný styl než David Zucker a pitomost hlavních postav je v jeho podání asi ještě více cílená a důležitá než kdykoli předtím, ovšem kdyby každý režisér dokázal ke dvěma legendárním komediím natočit takhle kvalitní trojku, rozhodně bych se nezlobil.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
Sequel Bláznivé střely, jenž nám populární sérii uzavírá do trilogie. Jenže jakoby se tentokrát kormidla ujal někdo jiný, nebo jakoby došel tvůrcům dech. Jsem úplně v šoku, o jak moc horší než předchozí filmy to je. Leslie Nielsen se pro tuhle roli narodil, a tak svým elánem dodává filmu alespoň nějaké humorné sekvence. Ale jako celek to teda vůbec neobstálo. Jediné, co se povedlo, jsou dvě scény - úvodní odkazující na Neúplatné, a pak ta z basy jako Shawshank.. Tenhle film mi nakonec spíše špiní celou sérii a s klidem ho doporučit nemohu. Není jednoduché vysypat to třikrát po sobě, nudil jsem se... Ale tahle značka udělala pro žánr parodie tolik, že jsem ochoten i něco odpustit. 55%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Frank Drebin sa posledný krát vracia v ďalšom tragikomickom prípade. Tentokrát, ale už bez tria Zucker, Abrahams, Zucker. To, ale ničomu nevadí, pretože ak máte radi strelený humor tejto paródie na detektívne noirovky aj tu sa môžete tešiť na totálne nepriestrelný humor plne spoliehajúci na kráľa komédie Leslieho Nielsena, ktorý vás aj tentokrát rozosmeje svojimi absurdným konaním a hláškami, ktoré vám vždycky podá so serióznym výrazom na tvári. Skrátka veľmi slušné pokračovanie a zavŕšenie trilógie. Len mám jednu otázku. Ako je možné, že mi uniklo ďalších 32 pokračovaní?...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9.5
Trojka krásně ukončuje sérii a dokážete se u ní nasmát alespoň tak, aby vás příjmě hřálo u srdce. EDIT: Jedna z věcí, kterou jsem si po šesté repríze v telce uvědomil, je nejen to, že (třicet) trojka je ze všech předchozích dílů nejztřeštěnější, ale zároveň i nápady přetékající. To je způsobeno nejen střízlivé stopáži, která dávkuje dostatečně nadupané tempo, ale i tím, že některé hlášky cituji do dnes a finále mě dostane stejně dobře jako parodie na Vykoupení z věznice Shawshank, Alcatraz, Neúplatné atd. včetně předávání Oscarů. Objektivně, pokud mluvíme o stejném komediálním vkusu, by to bylo někde na 80%, ale když pochytáte všechny reference a humor Zuckerů je váš šálek kávy, pár bodů lze přihodit. A vzhledem k tomu, že jsem již viděl tento skvost z celé série nejvíckrát, pokaždé se na něj v telce těšil a vždy mě dokázal bavit, je skoro plná palba dle mého zasloužená.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
posledný trapas? určite nie! frank is back a stále je totálny debil a génius zároveň. trojka nie je o nič horšia ako predchádzjúce dva diely takže si užijete skvelú zábavu, ktorá tento krát útoči na najcitlivejšie miesto hollywoodu a to na odozdávanie oskarov (rád by som videľ niektorý z nominovaných filmov, napr. muzikál o matke tereze musí byť skutočne geniálny)!
alexik789
2 512 bodů
0
Příšerný film. Nadávala jsem na Adamsonovu rodinu, ale tohle je fakt vrchol. Film, který jsem viděla jednou a už nikdy ho nechci vidět. Nechápu, jak v tomto filmu může někdo rát. Námět je hrozný, a žádné ,,Hahaha" se v mém případě nekoná.
siginho
siginho
649 bodů
9.5
Dlaší pokračování skvělé komedio-parodie. Nerozumím tomu, jak se to může někomu nelíbit? Jedině možná tomu, kdo nezná filmy, které jsou parodvaný.
  • Leslie je prostě boží - vždy a všude