101 dalmatinů

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Neuvěřitelné,že už je těmto dalmatinům 56 let. Neuvěřitelně to letí. Jelikož snímek pochází od studia Disney,tak je i zde nádherná animace(kreslená). Příběh je velmi milý a ocení ho nejen děti,ale i rodiče. Dnešní animáky už nemají takové kouzlo a postrádají duši.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8.5
Jako animák se mi 101 dalmatinů líbí o hodně víc než hraný film (a to jsem psí fanda, není nic roztomilejšího než štěňata, natož černobílá - no a Glenn Close se taky parádně vytáhla ...). Ale tento film má větší charisma jako kreslený, celé je to vtipné a nemá žádná hluchá místa. Pongo a Perdita jsou neodolatelní, výborná filmová hudba k tomu ... Není moc co vytknout.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Starší a velice milá Disneyovka vhodná pro celou rodinu, klasická animace a příběh, který většina zná z hraného filmu.. tento původní je trošku jiný, více zvířecí a zajímavější. Klasika, která se v u nás téměř nevysílá a to je pro nejmenší diváky škoda.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Hezká animace, ale celkově poměrně utahané. Nikdy mě doopravdy nezaujala linka ani postavy, bohužel se ale ten film chová, jako by tomu tak mělo být.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Musím uznat že tenhle animak je fakt pecka je jedn z legend Disneyho a tak bysteho rozhodně neměly se svejma dětma minout skvělá hudba nebo příběh nebo i krásná kreslená animace která mohla být tedy trochu lepší ale je dobrá a humor také ujde.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10