Hulk Vs.

69%
Hulk Vs.
Hulk Vs.
1. Hulk vs. Wolverine (35:32 min.) Hulk se vydal do Kanady a zanechává ze sebou jen spoušť. Jeho řádění musí být zastaveno a existuje jen jediný muž, který to zvládne … nejlepší ve svém oboru - Wolverine. Pravděpodobně nejzuřivější boj jeho života začíná! 2. Hulk vs. Thor (43:36 min.) Už dlouho se bůh Loki snaží zničit svého nevlastního bratra Thora. Ve všech bitvách, v nichž se utkali, však byl vždy poražen. Loki se ale nevzdává a chce využít období, kdy jsou magické síly chránící Thorův dům nejslabší. Klíčem k úspěchu má být ovládnutí jediného dalšího tvora, který se může Thorovi vyrovnat - Hulka!



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Hulk vs Thor byl parádní. Hlavně tím, že to jednání Lokiho a následné se stanoucí situace dávaly prostě smysl a o postavy se člověk dost bál. Oproti tomu Hulk vs Wolverine je prostě jen rubačka, ne extra záživná (vlastně celkově ten "kraťas" tahá nahoru hláškující Deadpool - a to prosím pěkně v době, kdy ještě vůbec nebyl tak cool jako teď).
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Dva povedený animáče pro fanošky povinost.
Radiant
Radiant
932 bodů
5
Kdybych si měl vybrat mezi Thorem a Wolverínem. Tak mě víc bavil díl s Wolverinem. A jsem rád že se tam objevil hláskující Deadpool.

Dodatečné informace

Původní název:
Hulk vs. Thor (více)
  • USA Hulk Vs.
  • USA Hulk vs. Thor
  • USA Hulk vs. Wolverine
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch