Rolničky, kam se podíváš

58%
Rolničky, kam se podíváš
Plakát traileru

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Vánoční klasika s mým oblíbencem Arniem,který se v té době už plně adaptoval do komediálního a rodinného žánru. Zápletka je jednoduchá - Otec se snaží získat vyprodanou hračku pro svého syna a při tom zažívá spoustu šílených okamžiků. Arnie baví,ale raději ho mám v pořádné akci.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Můj oblíbený herec v nepříliš dobré roli. Rodinné filmy a Arnold Schwarzenegger mi prostě nikdy nešlo dohromady. Atmosféra devadesátých let a ani typické pojetí rodinných filmů té doby mě moc nebaví. Ve filmu je opravdu jen pár lepších momentů ,jinak nuda. 45% snad jen kvůli Arniemu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Svižná vánoční komedie, kde si zařádil Arnie. Že komediální žánr bez problémů zvládne nám už dokázal v minulosti dvakrát a tak do třetice již nenechá na pochybách. Tentokrát to krapet padá do crazy komedie, ale ani to Arniemu nezabránilo se opět plně rozparádit. Bitva o velmi populární hračku mezi dětmi jen aby tomu svému udělal radost ho přivede do velmi absurdních, pro diváka zábavných, situací. Vánoční atmosféra ze snímku doslova dýchá. Povedená rodinná komedie pro celou rodinu, jaká tu ještě nebyla.


Dodatečné informace

Původní název:
Jingle All the Way (více)
  • USA Rolničky, kam se podíváš
  • USA Jingle All the Way
  • USA Všade samé zvončeky
Premiéra v ČR:
12. 12. 1996
Země původu:
USA
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
129,83 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rolničky, kam se podíváš


Powered byJustWatch