Past na žraloka

47%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Levná variace na úspěšnější snímky jako je Hledá se Nemo,nebo Příběh žraloka. Na tomto snímku toho není příliš co k vidění. Animace je velmi zlá a příběh je spíše vykrádačkou ostatních snímku. Neoriginální a hloupé. Děti by tuhle hloupost možná ocenily,ale starší publikum si musí nechat zajít chuť.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
Běžný příběh, videoherní animace a k tomu jsem se nudil ale strašně. Suma sumárum ruce pryč.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Mizerný kříženec Nema a Příběhu žraloka marně lapá po dechu.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
Žalostný pokus o konkurenci současným špičkám, který selhává už ve svém základu. Animace je rozmazaná, vybledlá a seká se (!). Příběh ze statického neživotného světa v takovém balení není najednou proč sledovat - a i když chcete, dostanete jen pouhou vykrádačku Nema a Příběhu žraloka. Fuj!
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
3.5
Film na urovni TV animáku.. : levná animace, lacinej příběh a absolutně nic co by film mohlo vyvyšovat nad ostatní... Na nedělní odpoledne nebo zábavu do autobusu asi ok, ale vyšší ambice tenhle film nemá..
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Solidní nic jiného ktomuto filmu nepadne tak dobře. Animace vás zas tolik neuchvátí nekdy se naprosto ošklivě zasekává hlavně v akčních scénách a ty jsou pro film tak důležité a příběh je celkově stročnej co to de konex je předvídatelný a nějaké emoce se dočkáte málokdy CZ dabing je dobrý a pro nejmenší je to skvělá volba konec konců o nic jiného filmu podle mne nešlo.
harry456
harry456
2 437 bodů
4.5
Pro děti jako stvořené.