Panika v městečku

75%
Panika v městečku
Panika v městečku (Panique au village) je celovečerní verzí kultovního, cenami ověnčeného stejnojmenného televizního seriálu. I animované plastikové hračky Kovboj, Indián a Kůň mají své problémy. Při plánu překvapit Koně k narozeninám ručně vyrobeným dárkem se Kovbojovi a Indiánovi podaří zničit dům, ve kterém všichni tři žijí. Nerozlučná trojice přátel prožívá bizarní dobrodružství, jež je zavedou mimo jiné do středu země, zamrzlé tundry a podvodního světa obývaného příšerkami se špičatými hlavami.



Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
Tohle mě totálně rozsekalo :D .. Plastikové figurky, podobné jsem měl jako kouk i já a indián s kovbojem.. ty jsem měl nejradši... tady prožívají neuvěřitelný příběh plný absurdních situací. Celé je to tak free a dětinské a přitom jsem se strašně nasmál. Dlouho jsem se tak nepobavil u takové "blbiny"..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Neuvěřitelná šílenost, kterou pro větší efekt doporučuju sledovat ve více lidech a pokud možno s nějakým tím promile alkoholu v krvi...8/10
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Chce to pěknou dávku odvahy postavit celý film jen na nemotorně rozpohybovaných postavičkách. ale jak je vidět, i tak se dá zajistit královská zábava. V těch 65 minutách je napěchováno tolik nenucených a šílených nápadů, že jsem si několikrát vzpomněl i na svoje rané dětství, kdy jsem si takhle nějak hrával s nehybnými indiány a kovboji. Příběh sice nemá hlavu ani patu, ale je tak svižný a správně bláznivý, že si mě po deseti minutách získal a další hodinu mě pobavil tak příjemně, jako bych opět omládl a hrál si já sám. A odteď chci mít za domácího mazlíčka koně!

Dodatečné informace

Původní název:
Panique au village (více)
  • Belgie Panika v městečku
  • Belgie Panique au village
  • Belgie A Town Called Panic
Premiéra v ČR:
3. 12. 2009
Země původu:
Belgie, Francie, Lucembursko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné