Extreme Movie

34%
Extreme Movie
Extreme Movie
Tato jedinečná komedie je režisérským debutem scénáristů filmu BULŠIT Adama Jaye Epsteina a Andrewa Jacobsona. Film obsazený vycházejícími hvězdami některých velmi oblíbených amerických komediálních programů jako SATURDAY NIGHT LIVE se dotýká všech našich raných zážitků s randěním a sexem – od schůzky naslepo až po rozpačitý polibek na dobrou noc... a všeho mezi tím. Nejtajnější přání je ohromně zábavná a konvencemi nespoutaná připomínka mnoha strázní, které nás potkávají na cestě dospíváním.



Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Hodně špatnej vtip. Dlouho jsem přemýšlel jestli dát rovnou odpad, ale nakonec jsem se rozhodnul pro tu jednu jedinou hvězdu, protože ikdyž je film plný nechutností, oplzlostí a fekálního humoru, tak jsem se pousmál u jednoho krátkého příběhu o skryté kameře ( kdo viděl chápe), jinak je to obrovská bída, která je koukatelná jen díky velmi krátké délce a pěkným slečnám, které ukazují své přednosti.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Everything You Always Wanted to Know About Teen Sex... But Were Afraid to Ask (více)
  • USA Extreme Movie
  • USA Everything You Always Wanted to Know About Teen Sex... But Were Afraid to Ask
  • USA Ados Extrêmes
  • USA Hotdogs & Doughnuts
  • USA Parental Guidance Suggested
Země původu:
USA
Tržby:
0,05 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Extreme Movie je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění