Ranč U Zelené sedmy I.

69%
Ranč U Zelené sedmy I.
Plakát traileru

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Na tento český seriál mám nádherné vzpomínky. Ani ne tak na samotný seriál,ale spíš na to jak jsme ho sledovali s celou rodinou. Vždy jsme se všichni sešli televize a společně se bavily u rodinných trampot Kudrnových. Seriál se zaměřuje na všechny generace a tak se u něj pobaví děti i rodiče.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Další seriál, který doplatil na (relativně) velký počet dílů. Ze začátku to totiž chvílemi bylo opravdu vtipné. Ke konci bohužel už zdaleka ne tak a utopilo se to ve vlastní šťávě.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Pro mě nic moc a ani mě tento seriál nebavil. Nemá na to.

Dodatečné informace

Původní název:
Ranč U Zelené sedmy I. (více)
  • Česká republika Ranč U Zelené sedmy I.
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup