Garfield 2

50%
Garfield 2
Plakát traileru

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem!




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Celovečerní formát a digitální podoba prostě Garfieldovi nesedí. Jemu sluší komiksová podoba někde v novinách,nebo maximálně kreslený formát v podobě seriálu. Tohle pokračování je plné opravdu zvláštních scén nad kterými i dítě musí kroutit hlavou. Snímek občas pobaví,ale po většinu času spíše vyvolává řadu otázek. Jedinou věcí,kterou můžu pochválit je dobrý český dabing.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Tady se to rozjelo ve velké zvířecí show. Ale ani to nepomohlo. Taková typická, ohraná a dost okoukaná záměna, tu už hodně krát byla a proto děj nijak nepřekvapí. Trochu jsem se i zasmál.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2
Legenda už v prvním díle pořádně padla na držku, ale to, co s ní udělali tvůrci ve dvojce, to už by si zasloužilo veřejné lynčování. Udělat z nejcharismatičtějšího kocoura protivného křížence otesánka a Richieho Riche, to už je opravdu vrchol. I v druhém dílu jsou několikrát, v rámci morálních ponaučení, totálně potlačena některá základní pravidla komiksu, což je opět k pláči. Garfield 2 je ještě horší než jednička (už jen pro ten typický Americký pohled na Anglii), potažmo cokoli z posledních let, kdy se v hraném filmu objevila mluvící zvířátka. Díky bohu za ten komerční neúspěch, trojka alespoň nehrozí, bůh ví, s čím by přišli tam. Možná by začal Garfield pomáhat psům, co nemají páníčka... nebo něco takového

Dodatečné informace

Původní název:
Garfield: A Tail of Two Kitties (více)
  • Velká Británie Garfield 2
  • Velká Británie Garfield: A Tail of Two Kitties
  • Velká Británie Garfield 2 - Faulheit verpflichtet
  • Velká Británie Garfield - Pacha royal
  • Velká Británie Gustaf 2
  • Velká Británie Karvinen 2
Premiéra v ČR:
10. 8. 2006
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
141,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Garfield 2 je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Garfield 2


Podobné


Powered byJustWatch