Profesionál

80%
Profesionál
Plakát traileru
Francouzského tajného agenta Josselina Josse Beaumonta pošlou do jisté africké země, aby tam odstranil diktátora Njalu. Politická situace se však radikálně změní a původně nepohodlný diktátor se stane pro francouzskou vládu důležitou osobností. Tajná služba Josse zradí a africká vláda ho odsoudí za přípravu atentátu. Jossovi se po dvou letech podaří utéct a vrátit se do Francie, kde úmyslně informuje bývalé nadřízené, že splní svůj původní úkol a zabije prezidenta Njalu, který právě přicestoval na oficiální státní návštěvu. Tajná služba všemožně usiluje atentátu zabránit.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9.5
Rozhodně nejlepší film ve kterém se Bebél objevil. Film má velice dobrý scénář,který obsahuje plno pamětihodných scén a samotné finále to je kulervoucí zážitek,který nenechá žádné oko suché. Soundtrack je kapitola sama o sobě. Vynikající hudba,kterou si mohou poslechnout kdykoli.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Takový film už se dnes natočit asi nedá. Žádná digipodívaná, jen klasické, někdy naivně působící souboje a jedinecný herec-kaskadér Jan-Paul Belmondo. Vážnější role mu sedla a je to můj oblíbený film s tímto hercem. Příběh slušný a hlavně je doplněn dobře zvolenou skvělou hudbou. Vše to sedí, jako prdel na hrnec. 80%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Bohužel nedotažené. Chi Mai udělá své, ale jinak je to povětšinou ne tak dobré, jak mohlo být. Pramení to hlavně z obsazení Belmonda, který do tak extra-vážných rolí nezapadá a neustále se snaží hláškovat a dělat svého obvyklého sympatického drsňáka - jenže tady je jeho postava o dost komplikovanější, což na ní ale skoro není vidět.


Dodatečné informace

Původní název:
Le Professionnel (více)
  • Profesionál
  • Francie Le Professionnel
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné